Slechte service

Wilde de kabel terugsturen nadat ik de verkeerde heb ontvangen. Volgens de telefonist ging dat wel maar moest ik zelf de verzendkosten betalen. Uiteindelijk moet ik dus 2x verzendkosten betalen en krijg daar 0,00 van terug. Heb je geen kabel meer en bijna €10,- lichter! Lachertje van het internetwebshops dit man o man wat slecht! 1e en direct laatste keer dat ik hier besteld heb.

Snel met het bestellen

Maar had meer inhet gebruik advies gewilt (Kan geen utp stekkers vind die pasen?) Dan heb ik niks aande kabel Gr han meijer0620334533

Voldoet aan verwachting

Geleverd zoals beloofd!

Snel maar jammer dat niet alles op voorraad wss

Niet alles op voorraad

Doen wat ze beloven

Betrouwbaar

Snelle levering/ goede producten.

Ik kon alle kabeltjes heel snel vinden.

Superfijne webshop voor als je weet wat je nodig hebt. De specificaties van elke kabel staan er altijd bij in de keuze menu’s, wat het zoeken naar kabels heel makkelijk maakt. Vaak kun je ook nog de kleur van de kabels uitkiezen wat handig is als je er veel hebt. Volgende dag in huis. Ik was blij.

snel en goed

Het product valt in gebruik iets tegen (fruitvliegjes raak ik er niet mee kwijt) maar het kwam heel snel en zorgvuldig De beschrijving door het merk zou eerlijker kunnen zijn.

Juiste produkt snel ontvangen

^

Zeer snelle verzending prettige site om op rond te kijken

Duidelijke website zeer snel verzonden

Top top top

Snel geleverd en goede kwaliteit

Overzichtelijke website en snelle service

Snel geleverd en nette prijs

Overzichtelijke site Gebruiksvriendelijk Nette prijs Snel geleverd

Foarte bine lucrat!

Companie serioasă, atitudine promptă! Felicitări!

• Ne-ai recomanda? Yes

Materiaal wat ik besteld heb is zeer goed en echt snel geleverd

gewoon prima

goede levering prijs ok

Goed verpakt, snel geleverd

Op tijd geleverd, goed verpakt.

Prima winkel, matig product

De winkel en website werken prima. Helaas zijn de Apple iPhone oortjes die ik via Kabelshop.nl besteld hebt niet van de juiste kwaliteit. De geluidskwaliteit is erg slecht. Toen ik de oortjes ontving en begon met luisteren naar muziek viel het me al op, maar ik dacht dat het aan mij lag. Nu ik mijn iPhone oortjes vergeleken heb met andere iPhone oortjes ben ik tot de conclusie gekomen dat het niet aan mij ligt, maar de geluidskwaliteit echt een aanzienlijk stuk slechter is dan bij andere Apple iPhone oortjes. Voor zover ik ervaring heb met de site raad ik deze wel aan. De Apple iPhone oortjes daarentegen niet.

Ruime keuze, snelle levering

Gevonden wat ik zocht, goed geprijsd.

lawaai

De mollenverjager Perel, maakt erg veel lawaai om de 30 seconden. had hem diep in de grond en onder een struik. Kon het binnen horen. ipv 4 wat bij de beschrijving stond moesten er 5 batterijen in, dus er kwam nog 14 euro bij. Aan een hovenier gevraagd of het zou helpen, het enige wat helpt is een klem, zei hij.

Alles was top!

Alles precies zoals beloofd.

Zondag besteld, maandagochtend al binnen.

Daar kun je niet voor naar een winkel....

Prima product

Kreeg de versterker thuis maar kon de antenne niet inpluggen Omdat de connectors ontbraken. Deze moesten weer apart besteld worden. Maar alles werkt goed.

Top kwaliteit voor een prima prijs en echt super snel geleverd!!

Heldere website en heel veel keuze voor een goede prijs. Ook de service is uitstekend. De klantenservice is super vriendelijk en bereidwillig, ze helpen je ook met uitzoeken wat voor jou geschikt is. Gewoon een top bedrijf!!

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK