Zeer netjes en snel opgelost

Helaas kwam ons artikel defect uit de verpakking. Na telefonisch contact met klantenservice mailtje ontvangen wat te doen. Na 2 dagen bevestiging dat ons een nieuw artikel wordt toegestuurd maar omdat we melde dat we op vakantie zijn. Wordt het artikel verstuurd als we weer thuis zijn. Top geregeld zeg ik.

Snel gelevetd

Alles klopte

Het product is top

Op tijd geleverd zoals beloofd

1e bestelling

Snel en goed

super

okee

goed en snel geleverd

nvt

Goede prijs en snelle levering.

Goede en snelle levering

Voor de eerste keer besteld. Ondanks de vakantieperiode een snelle en goede levering. En redelijk qua prijs. Fijn om zo te bestellen

Direct op de dag van bestelling bij PostNL aangemeld en verzonden door Kabelshop.nl. Helaas deed PostNL er om onduidelijke redenen twee dagen langer over om het pakket te bezorgen. Daar kan Kabelshop.nl echter geen verwijt voor worden gemaakt. Producten die zijn besteld moeten nog worden gebruikt zodat ik daarover geen oordeel kan geven.

Snelle levering, goede producten

Snelle levering van de bestelde producten. Goed verpakt zodat ze heel overkomen. De producten zijn van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Kortom: zeer tevreden

Super !!!

Geweldig zoals alles gegaan is, super tevreden, alleen nou nog die mollen uit de tuin !!!

Sne, correct en goede kwaliteit

Advies gevraagd over een onderdeel en het juiste advies gekregen en natuurlijk besteld. Perfecte service.

Uitstekend en goede service. Top.

Goede service, uitstekend product. Ben er zeer tevreden mee.

Snel en vertrouwd

Zeer uitgebreid assortiment met een goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Snel en op tijd geleverd

Het assortiment waaruit te kiezen viel paste bij wat ik nodig had om thuis aanpassingen te doen voor het internet netwerk. Prijzen waren ook goed. Binnen 24 uur had ik alles in huis.

,s avonds besteld de andere dag vroeg in de middag al in huis.

Deskundig en een snelle levering!

Product goed te vinden op de website en een snelle levering

Super snel.

Super snel en keurig verzonden

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering.

Erg vlotte levering

Snelle bevestiging per mail en snelle levering. Altijd fijn. Ik vind alleen de verpakking, een doos, vreselijk groot voor het artikel. Graag aansacht voor mínder verpakkingsmiddelen

Alles snel en prima geleverd. Top!

Snelle levering en topkwaliteit kabel

Zeer mooi product voor goede prijs

levering niet geleverd na 2 dagen

De bestelling is na 2 dagen nog niet geleverd

fijne site en goed geholpen

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK