snel en doeltreffend

alles perfect verlopen, van het opzoeken van wat ik nodig had tot en met de levering☺☺

Duidelijke website, Correcte levering

Mijn ervaring? Positief, voor herhaling vatbaar! Snelle levering!

Hele nette service. Alleen retour doen was een beetje duur

Echte leuke en nette service. Heel Netjes behandeld en alles was zoals beloofd. Had helaas de Zelf de verkeerde kabel die moest retour, dat kostte me naast de al betaalde verzendkosten ook nog eens 13 euro, dat was wel belachelijk om eerlijk te zijn ook al is het mijn eigen schuld dat ik de verkeerde afmeting had, maar bij een ander zeg maar betaal ik geen verzendkosten heen en weer nu hèb Ik 3x verzendkosten betaald, de prijs van 1 kabel bijna alleen hierom zou ik de volgende keer niet hier bestellen, wat jammer is, want het is een hele nette winkel verder met een hele goeie service, alleen die verzend kosten zijn echt ellendig als iets terug moet. Toch 4,5/5 gewoon het goeie bestellen en alles is prima in orde, mooie stevige goeie kwaliteit kabel wel.

Zoek even verder. Ouderwets retourbeleid. Hoge kosten voor retourneren.

Ik raad aan om even te kijken bij een andere winkel. Kabelshop.nl heeft namelijk een belachelijk retourbeleid dat stamt uit 1992. Onnodig ingewikkeld en je moet er ook nog eens extra voor betalen. Het kostte mij 7 euro om een product t.w.v. 50 euro te retourneren. Process is ook klantonvriendelijk d.m.v. een formulier dat je handmatig moet invullen, opsturen via email, dan moet je minstens 5 werkdagen wachten tot ze je retour goedkeuren, dan het product zelf en op eigen kosten versturen, en dan maar hopen dat ze je geld terug-storen. Dit moet gewoon met een druk op de knop kunnen.

Slecht produkt, communicatie en retourneringsbeleid nog slechter

De vliegenlampen doden de motten en vliegen neit echt. Stroom was te zwak. op basis daarvan wil ik de zending terugsturen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, en een reaktie krijgen op een mail duurt 5 werkdagen. Als klap op de vuurpijl moet ik nog betalen ook voor mijn retournering. Hier gaan we niks meer kopen.

Slecht

Juiste artikel besteld en op de factuur, verkeerd artikel geleverd.

Bestelling was helaas te laat

Vandaag bestellen morgen binnen was voor mij het enige verkoopargument dat telde. Ik zat er om verlegen en had een kabel nodig. Het werd 2 dagen later, dus ik had er niets aan.

Top winkel met supersnelle verzending

Om 21.30u vrijdagavond besteld en om 11u zaterdag voormiddag al geleverd in Turnhout, België. Super!!!

Slechte afhandeling onvolledige zending.

Aan de levering ontbraken een aantal goederen. Dit via mail aangegeven. Als reactie wil men foto van de ontvangen goederen. Het betreft 4 krimpkousen ter waarde van een paar euro. 1 ontvangen i.p.v. 5. Ik zie het nut niet in van het fotograferen van 1 krimpkous en wil er ook niet zo veel moeite voor doen. Ik kies er dan ook simpelweg voor om e.e.a. er bij te laten en simpelweg nooit weer iets bij deze webshop te bestellen. Aantal sterren : 0

Waardeloos **********

Het retourbeleid is een grote farce en ruikt naar oplichting. Ik heb twee wifi lampen retour gestuurd in originele verpakking van deze winkel en bovendien ongeopend. Net als zovele beoordelingen ben ik niet de enige waar de retour gestuurde artikelen zoek raken bij hun en bovendien moet je ook nog verzend kosten betalen wat al belachelijk is. Bij post.nl hebben ze het nodige onderzocht en de conclusie dat het wel verstuurd is, daarom 5 sterren voor deze handel waar bij je je geld kwijt raakt stelletje ********** want als je 1 ster geeft komt ie onderaan te staan. Hoe is het mogelijk dat dit waardeloze bedrijf winnaar van Shopping Awards

Service is boven alle verwachting

Ik had een powerbank die het na een jaar niet goed meer deed. De Kabelshop vond dat vervelend voor me en stuurde een nieuwe, met het verzoek die uit te testen en als ik tevreden was om dan de oude, defecte naar hen terug te sturen. Op dat moment zat ik in Engeland en Royal Mail accepteert geen elektrische/elektronische apparaten ivm veiligheidsrisico’s. Bij terugkomst informeerde ik of ik het oude apparaat moest terugsturen of de bijgevoegde factuur moest betalen. Hun antwoord was dat de factuur alleen om administratieve redenen was bijgevoegd en dat ik hun geen betaling verschuldigd ben. Wat een super service! Waar vind je dat nog tegenwoordig?

Goede geholpen na defect apparaat

Had muizenverjager besteld maar apparaat functioneerde niet na installatie. Na contact met klantenservice vrij snel een nieuw vervangend apparaat gekregen die wel werkt. Nette service!

Geweldige shop

Gister om 23.00 besteld , vanmorgen om 9 uur al binnen. Echt super

Irritant

Ondanks aangegeven geen mails te willen ontvangen na mijn bestellingen krijg ik toch veel verzoeken om jullie te beoordelen

Verkeerde product geleverd, klantenservice duurt te lang

Omdat we haast hadden met het product hebben we voor deze website gekozen. Super snel de volgende dag al in huis. Ik kreeg alleen niet het juiste geleverd. Gebeld; niemand te pakken gekregen. Gemaild en pas na een aantal dagen bericht dat het product retour gestuurd kon worden. Weer gemaild met de vraag of ik het product nagezonden kreeg. Weer na een dag het bericht ontvangen dat het product uitverkocht was en ze geen alternatief konden bieden. Al met al werd er na bijna een week duidelijk dat ik het product niet kreeg. De klantenservice duurt echt te lang op deze manier.

Prima verpakt, ruime doos en perfect ontvangen.

Het produkt voldeed aan de verwachting.

top levering

n.a.v. goede info in de webshop, bestelling geplaatst. snelle levering van een goed product

Goed en voordelig bestellen

50m tuinkabel voordeliger dan bij karwei in de aanbieding!!

Snelle levering zonder gedoe

Artikel was op voorraad en na bestelling de volgende dag in huis.

Levering ging uitstekend

Kon snel een account aanmaken en de levering kwam daarna snel en volledig.

Snel en correct geleverd

Super snel en goedkoop!

Het product was hier goedkoper dan elders en het was de volgende ochtend al in huis. Ik was oprecht verbaasd over de goede prijs en de snelheid waarmee ik het in huis had.

Snel

Heel snel geleverd.

op tijd bezorgt ben erg tevreden

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK