Komen afspraak na en in covid tijd mag het iets later zijn, dat is voor mij geen probleem

perfekt

geweldige service, snelle levering, goed produkt

Goede en snelle service

Super snelle levering

Levering is echt super geweest, product zal ik maar volgende jaar beoordelen. Is blauw voor hortensia dus ik zal het zien!

snelle levering, top kwaliteit wat wij hadden besteld.

goeie zaak top kwaliteit!

Tevreden

Snelle levering en degelijke producten.

Vandaag besteld, morgen geleverd.

Snelle levering en goede prijs

Een laptopcooler gekocht. Geheel naar wens en snel in huis. Bedankt!

Gemakkelijk te vinden en te bestellen op de site en een snelle levering

Super service

Zeer Positief

Levering niet ontvangen is probleem van klant?

Bestelling na 3 dagen nog niet geleverd ondanks belofte volgende dag in huis. Contact opgenomen met de klantenservice. Kabelshop wijst graag naar postnl en wil een onderzoek afwachten. Mijn voorstel de bestelling opnieuw te verzenden werdt geweigerd dat is tegen de procedure.... Fouten worden overal gemaakt vooral vaak bij postnl. Dit is volgens kabelshop mijn probleem. Klantenservice hoef je bij kabelshop.nl niet te verwachten. Jammer geniste kans, zal hier zeker niet meer bestellen.

Word goed geïnformeerd via de telefoon Zeer tevreden.

Snelle en correcte levering.

snel besteld en snelle levering

Scherpe prijs, goede kwaliteit, ruime keuze en snelle levering.

Niets meer aan toe te voegen.

Ik heb geen 3 verlengstukken maar 2 plus 1 ingang met 2 uitgangen besteld.

Ik heb geen 3 verlengstukken maar 2 stuks plus 1 met 1 ingang en 2 uitgangen besteld.

Snel en handig

Snel geleverd goed verpakt

Nog beter worden is een grote uitdaging

Prettig om op deze manier geholpen te worden.

Duidelijke beschrijving waardoor product aan verwachting voldoet!

Via Google gezocht en zo bij jullie terecht gekomen. Vervolgens via duidelijke website overgegaan tot aankoop en ook keurig track en tracé en snelle levering! Top!

Kabelshop.nl is de TomTom op Kabel gebied.

Door eigen domme inkoop elders kwam ik een stroomadapter te kort voor aangekochte spot. Ging te rade bij Kabelshop.nl. Zij hebben alles voor mij uitgezocht. Moest uiteindelijk een start set van 3 spots bestellen. Deze kon Kabelshop mij helaas niet leveren. Dus ALLE MOEITE die Kabelshop.nl in mijn probleem hebben gestopt heeft hun niets opgeleverd. Mijn dank daarvoor, in het bijzonder voor Ping Au Yeung, want zij heeft alles uit de kast getrokken om mij behulpzaam te zijn. Mijn welgemeende complimenten. En natuurlijk zal ik in mijn omgeving Kabelshop.nl aanbevelen.

goedkoper als bij orginele winkel

door te vergelijken tussen kabelschop en weller was kabel goedkoper door lagere porto kosten, maar vind post nl waardeloos zeker met bezorgen heb er slechte ervaring mee

Goed product, snel en goed geleverd

Simpel en snel.

Met kapotte blue Light verlichting twee lampen besteld en de volgende ochtend in huis. Degelijk verpakt. Zeer tevreden.

Topkwaliteit en altijd de goedkoopste

Vliegenlamp lekker goedkoop voor de kwaliteit. Zeker een aanrader. Shop beviel me ook goed. Goed verpakt. goed, goed goed!

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK