Komen de levering afspraken niet na

14 Jul bestelling gedaan via internet nog voor 23:59, als je dat doet dan heb je de product die je besteld heb de volgende dag in huis, want denkt je niet dus een dag later pas, dus ik de mensen weer bellen dat ik de volgende dag niet komt maar een dag later dus weer een dag voor niks gewerkt omdat ik de spullen die ik besteld hen niet de volgende dag in huis heb! Terwel het wel op de site staat.?

Gewoon goed

Van bestelling tot levering is alles goed gegaan. Wat wil je nog meer?

Super goed contact

Ik heb mijn bestelling hier gedaan omdat het het goedkoopste was en tis echt niet normaal hoe goed de klanten service is je wordt gebeld of je contactgegevens kloppen hier is de klant echt de koning. Geweldig bedrijf

Snel geleverd.

Soepele ervaring !

Besteld via Bol.com, direct bevestiging en makkelijke betaalmogelijkheid. En nog mooier de volgende dag in huis. Prima geregeld, fijne koopervaring.

Was een prima ervaring

Het was mijn eerste bestelling bij kabelshop. Maar alles is goed geregeld. En ook heel snel bezorgd Zou er zeker weer wat bestellen.

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering, goed aanbod van producten

uitstekend

21 besteld 22 juli ontvangen kan niet beter

Belooft volgende dag te leveren maar geen waar!

14-07-2021 een bestelling gedaan bij dit bedrijf. Expres extra besteld ivm gratis verzendkosten om aan €30,- te komen. Adverteert met voor 23:59 besteld volgende werkdag in huis! Echter was dit geen waar, na gebeld te hebben werd duidelijk dat ze simpelweg de bestelling waren vergeten mee te geven aan de post! Kwamen vervolgens niks tegemoet, niet eens een kortingscode o.i.d. voor bij de volgende bestelling. Erg slechte service!! Laatste keer dat ik hier besteld heb.

Goede en duidelijke communicatie en service.

Bij mijn bestelling kreeg ik meteen een duidelijke korte uitleg over de uitvoering. De aflevering vond ook zeer snel plaats.

Alles was goed voor elkaar een 10

Kabelshop maakt al hun beloftes waar!

Eenvoudig en snel contact te maken. Geweldige service, er wordt actief meegezocht naar antwoorden op vragen en direct terug gekoppeld. Echt super!!!

ik heb de manier van bestellen- en ontvangen van het produkt als heel positief ervaren!

met vriendelijke groet, maurice de pauw

Goede en duidelijke site

Het water in mij jacuzzi blijft super en helder door de spullen van kabelshop. Spullen ook snel binnen en goed ingepakt

Topservice

Binnen 1 dag had ik de kabels al in huis! Goedkoop, netjes verpakt.

Snelle levering van hetgene wat ik besteld had.

Super snel geleverd

De volgende dag al in huis, waar vind je dat nog tegenwoordig. Hartelijk dank voor de super snelle en nette verzending.

Betrouwbaar, goedkoop en snel.

Goed spul, snel geleverd en niet te duur, kortom geheel tevreden.

Prima geregeld

Ben zeer tevreden, snelle levering van het bestelde artikel

Goede en juiste behandeling

Netjes op tijd geleverd

Snel gevonden wat ik zocht en snel geleverd!

Goeie service! Snel geleverd

Komen de afspraak na en levert netjes en op tijd,goede service

Kijk met zo’n bedrijf wil je wel je producten bestellen geen gedoe maar leveren als afgesproken zoals het hoort,kan niet elk bedrijf zeggen,helaas!

Snelle levering duidelijke website

Het aanbod is erg ruim en goede kwaliteit

Vlug en precies wat ik zocht

Nu is shoppen naar een kabeltje niet echt iets dat je bloed vlugger laat stromen, maar shoppen bij kabelshop.nl is vlug en prettig. Binnen no time gevonden wat ik nodig had, voor de zekerheid twee gekocht, in de winkelmand gestopt, afgerekend en de volgende dag ontvangen. Het kan niet makkelijker of vlugger in een webshop. Bedankt!

Vandaag besteld morgen in huis

Prima, snel en duidelijk. Je krijgt wat je besteld.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK