Snel geleverd en volgens afspraak.

Snel en goed

Snelle levering en zeer goede service!

Snelle levering en ook goede service! Ik had een kabel besteld en toevallig had me buurman dezelfde kabel in de schuur liggen dus mocht ik die gebruiken... hierdoor was de bestelde kabel overbodig en wilde ik deze retour sturen. Ik zag op de website dat ik een formulier moest uitprinten en invullen, en omdat ik geen printer heb moet ik naar een cybercafe of belhuis dus dat zou mij nog allemaal extra geld gaan kosten zoals benzine en parkeer kosten (6 euro per uur in het centrum) los van de tijd en energie (frustratie)... Dus heb ik mail contact gehad, en met 1 mailtje was het geregeld! Ik heb direct een retournummer en instructies gekregen, zeer tevreden!!! Een aanrader!

Goede prijs/kwaliteits verhouding

Goed!

Degelijk en goed.

Snel geleverd, degelijk ingepakt. Contact gehad met klantenservice over een product wat snel kapot was en ik vond de klantenservice vriendelijk en hebben het probleem opgelost zodanig dat ik er geen werk aan had. Zeer professioneel en zal hier zeker weer bestellen.

Prima en snel!

Zie boven.

snel en goed

zeer tevreden

Slechte service nadat bestelling incompleet geleverd was

Als je een stekkertje van 0.65 euro levert dat stuk is ga je niet om een foto er van vragen voordat je een goed exemplaar stuurt. Slechte service en geen vertrouwen in de klant,

overzichtelijk ,bestellen en de volgende dag in huis

Ik moest een bepaald artikel hebben ,ben gaan zoeken heb gevonden wat ik zocht besteld en zoals afgesproken de volgende dag inhuis dat zijn afspraken

Heel tevreden

Gevonden wat ik zocht en voor beste prijs. Namelijk een kattenverjager met ultrasoon geluid en flitslicht. Snelle verzending en overall heel tevreden. Zou hier zeker weer kopen en kan het iedereen aanraden.

perfect

geleverd zoals afgesproken

Keurig de volgende dag de bestelde artikelen in huis, die nog goedkoper waren dan ergens anders ook!

Snelle levering helaas iets minder goed verpakt waardoor 1 fles had gelekt

Snel en goede producten geleverd

Snelle levering!

Tevreden!

Slechte service

Dubbel verzendkosten

Top bedrijf die belofte nakomt

Super snelle levering. Artikel ook helemaal naar wens.

DMX kabel !

De DMX kabel van maar liefst 20 meter wordt gebruikt voor de verlichting van onze groep 8 musical. Toen ik de kabel had gemonteerd en alles had ontstoken hoorde je alleen maar "Wow" . Zo blij zijn we met deze kwaliteitskabel

Goede artikelen en super snelle bezorging!

'S avonds BSI anti alg turbo besteld, werd volgende middag al bezorgt. Perfecte service en artikel werkt zoals beschreven.

Artikel keurig op tij ontvangen en netjes verpakt.

Goede service. Nu de kwaliteit meemaken met levensduur. Vorige oplaadkabel is na 4 maanden defect. Met vriendelijke groet, Dhr. P.L.Dom

Ik heb één minpuntje. En dat is de aansluiting van de coaxkabel is bij mij aan beide eindes wat losjes. Maar dat is meer vanuit de fabrikant dan Kabelshop. Verder supertevreden. Alles uit mijn bestelling zat bij de levering en werd snel geleverd. Ik vond het ook een fijne website om te zoeken.

Product tijdig geleverd en werkt erg goed volgens de beschrijving!

snel geleverd

product conform verwachting