Vlotte afhandeling. Prima service.

Ongelooflijk snelle afhandeling. Geweldig gewoon. Ga zo door.

Snelle Service!

Avonds om 22:30uur onderdelen besteld, volgende dag om 08:45 uur in huis, keurig verpakt. Ook tracking van pakketten is goed geregeld.

Betere kwaliteit dan de bekende verre sites

Helemaal aanrader, uitstekende keuze van kwalitatief prima producten en snelle accurate service

Heel gelukkig met het afelewering.

Snelle correcte levering voor een zeer goede prijs. Aanrader dus.!

Lekker snel

Savonds besteld .volgende dag in huis .zouden andere niet aan kunnen tippen Geweldig !!!!

Even wat usb-c kabels nodig voor nw auto. 22:00 uur besteld, volgende morgen 11:00 uur op de stoep. Dat is kracht! Voor mij geen AliExpress meer.

Klasse

Ineenwoordklasse!!!!!!!

snelle levering en goede service

Hartstikke goed geholpen en snel geleverd

Prima; Goed product.

Product voldoet aan alle verwachtingen.

Toppie

Snelle nette levering top!!!!

Snel geleverd!

Alles op voorraad en de accu's die ik besteld hebben kwamen netjes en goed ingepakt aan. Ik ben super blij met de bestelling!

niet op tijd, geen verzendmail

mijn ervaring met deze winkel was dat ik speciaal bestelde bij deze webshop vanwege de verzending voor 23 59 morgen in huis. had het 110v trafo snel nodig omdat ik nu niets kan met mijn nieuwe tweedehands aanwinst. jammer, weer een weekend niets doen.

Top klantenservice

Na bestelling contact gehad over het product. Dit werdt meteen uitgezocht met duidelijke en snelle terugkoppeling. Fijn dat je nog zo goed geholpen door een bedrijf. Dat zie je niet vaak meer.

top

heel duidelijk en snel geleverd echt uitstekend

Top spul. Heb als de enige in de straat nog buxus

Vandaag mijn Buxus weer even behandeld met Buxusmot bestrijding van Ecokuur . terwijl de buxus in de hele buurt al opgevreten is. En bij de buren (op 2m afstand) al helemaal gerooid. Houd ik de buxussen nog steeds mooi groen. En de buurvrouw met haar Bijen volken is blij. Ik zie wel dat ze het proberen die buxus rupsen. Maar meestal blijft het bij plekjes van 10 cm. Kortom ik ben blij, en dat wilde ik even delen.

Niet te vreden

Slimme deur bel bestel, deze werkt niet. Gebeld, ik werd netjes geholpen. De oplossing werkt niet. Daar na telefonisch niet meer berijkbaar. Via de mail verloopt alles zeer traag. Krijg weer een mail met de verschillende oplossingen dit werkt ook niet. En verder hoor ik er niks meer van.

Slechte service

Niet alles ontvangen, onderdeel van 1,50 niet ontvangen. Dan moet je een foto sturen van je niet ontvangen product. Niet zeggen van we sturen het naar u toe. Nee moeilijk doen met foto opsturen. Ben maar naar de mediamarkt gegaan om het zelf uit het schap te kopen.

Snel en goede levering

Eenvoudige en duidelijke site. Levering volgens afspraak en goede prijs kwaliteit verhouding.

Ik heb met deze winkel een hele goede ervaring

netjes geleverd wat ik besteld had

nette overzichtelijke webwinkel. snelle levering

Product goed en snel geleverd maar....

Allen de kosten voor het retour zenden wegen bijna niet op tegen de aankoop. Helaas werkt de universele afstandsbediening niet op mijn Fuji airco (toch een gerenommeerd merk). Dat kun je van te voren ook nergens terugvinden, behalve dat de afstandsbediening voor 1000 airco's werkt. De 16 euro die het kost weegt bijna niet op tegen de 3,95 en 7,25 verzendkosten voor het bezorgen en retourneren.... Misschien een uitgebreidere type aanduiding van te voren?

Duidelijke site, snelle levering, goed materiaal

Zie boven.

52 Koningsbeltweg