Prima producten, snel geleverd!

Goede duidelijke webshop met prima producten en snelle levering!

Uitstekende service

Uitstekende kwaliteit en service.

Prima service !

Prima service en levering en bestelde goed van goede kwaliteit.

Nog nooit eerder besteld, maar ga het zeker vaker doen

Bestellen ging zonder problemen, werd goed geïnformeerd over de voortgang van de order en boven verwachting snel geleverd.

Klok

Mooie klok maar was toch anders dan de afbeelding. Klok toch gehouden want het was een kado.

Snelle en doeltreffende afhandeling

De door mij bestelde kabels waren binnen 24 uur geleverd. Prima service dus.

Op tijd en correct geleverd

Op tijd en correct geleverd

Goed op hoogte gehouden en snelle levering

Uitstekend !

Goede producten, snelle levering, gemakkelijke betaling. Perfect !

Top, snel geleverd en het lampje is van goede kwalitijd.

Het lampje heeft 3 functies, bij ons in huis hangt bij boven de trap en staat hij op auto. Zodat als wij in het donker naar de badkamer willen lopen en weer terug naar bed, we niet in het donker hoeven te lopen.

Levering mogelijk op afhaalpunt goed punt. Kwaliteit dabradio was ok.

Goed artikel snel geleverd op afhaalpunt.

Goede prijs, juiste producten en snelle levering.

Goede prijs, juiste producten en snelle levering.

Goed product, snelle levering!

Vlotte keuze in een enorm aanbod

De juiste kabels waren snel gevonden. Verzending was supersnel en degelijk verpakt. Kabel van prima kwaliteit! Een echte aanrader.

Afschuwelijk

Ik bestel een stekker doos voor 6 stekkers Ik krijg ze er niet in .!!! Ik denk de fabriek heeft per ongeluk iets laten zitten, dus bel jullie afdeling. Vertel mijn verhaal, oh zegt de mevrouw dat is dat kinderen ze er niet uit kunnen krijgen.ja zeg ik maar ik krijg ze er niet in, ( ik ben 81 mijn man 84 ) ook niet. Wat te doen, hij ligt te wachten tot iemand mij komt helpen,,Dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Wat een prut ding.

Telefonisch niet of slecht bereikbaar

In een eerdere beoordeling las ik dat telefonisch contact moeizaam gaat, dat kan ik onderschrijven. Je krijgt een antwoord apparaat met meer keuzes na invoer van keuze nummer werkt dat soms totaal niet. Keuze gemaakt geen antwoord en of verbinding wordt verbroken. Een en ander komt de service niet ten goede

Niet geleverd en niet opgelost

Mijn kabel is niet geleverd, denk dat dat een fout is van postnl, maar wachten tot dat 'het onderzoek bij postnl is afgerond' voor je je klant helpt, vind ik niet netjes. Dat duurt weken en er gaat toch niets uitkomen. Ik heb nú een kabel nodig. Wil je service bieden? Stuur dan gewoon direct een nieuw kabeltje, gaat om paar euro, en dan heb je een tevreden klant. Nu heb je één die baalt, ook al ligt de fout niet bij jullie, ik ben wél júllie klant en ik heb jullie betaald. Dus jullie horen het ook netjes op te lossen.

Nooit meer respons gekregen op klacht over defect product.

Helpdesk vraagt naar aard respons. Netjes van foto's voorzien. Helpdesk zwijgt daarna in alle toonaarden, inmiddels een week lang. Addendum: In eerste instantie werd er een niet-werkende bel aangeleverd. Ik heb hierover mijn beklag gedaan. Daar werd één keer op gereageerd, maar na weerwoord bleef het akelig stil aan de overkant. Na een 1-sterrenbeoordeling op kiyoh werd er meteen contact opgenomen en stuurde men zeer voortvarend een nieuw exemplaar, zonder dat ik het oude exemplaar retour had gedaan. Dat is geweldige service, die alle voorgaande ervaringen goedmaakt.

Zeer tevreden.

De Kabelshop was mijn laatste hoop om dat te kunnen kopen wat ik nodig had. Bij verschillende bedrijven was wat ik wilde hebben was niet te koop totdat een verkoper van een ander bedrijf de Kabelshop adviseerde, daar hij goede ervaring had voor privé gebruik. Ik heb toen klantenservice gebeld en daar kreeg ik dhr. Bente Veldhuizen aan de lijn en ik vertelde hem waar ik naar opzoek was t.w. adapter USB C (male) met USB C (female). Ik had dat nodig in combinatie het programma Smart Switch. Hij begreep wat ik nodig had en ging op zoek uit. Hij een moment vertelde hij het gevonden had. Hij vertelde mij hoe het er uit zag. Het was niet precies wat ik zocht. Hij had een adapter gevonden USB A (male) met USB C (female). Deze kon ik wel gebruiken. Ik was zeer content en heb deze gekocht met een kabel USB A (male) met USB A (male).

Goede service!

zeer tevreden

Eigenlijk alles zoals je hoopt en verwacht, hier en daar zelfs wat beter, sneller geleverd dan verwacht, prima bestel proces. Ik zou ook niet weten wat nog verbeterd kan worden, go zo gewoon door.

snelle en correctie levering

makkelijke keuze. snelle levering. keuze genoeg. correcte levering. perfect verpakt. waar voor je geld. zeker niet duur.

geweldig goed

nog nooit zo korekt bediend geweldig!!!!

zeer goed

correct en juiste levering.

TRÈS SATISFAIT, zeer bevredigend

Dit is mijn eerste keer bestellen en ik was van start tot finish verrukt. Duidelijke informatie, serieuze opvolging en snelle service. Ik raad het iedereen aan. Fantastisch

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK