ik heb besteld en kabelshop heeft geleverd

heel goed

Top. Goede prijzen, ruime keuze en supersnel geleverd.

Helemaal goed dus. Kabelshop biedt een ruime keuze aan producten (al dan niet kabel gerelateerd), fatsoenlijke prijzen en snelle levering.

Snel en goed verpakt geleverd

Goede communicatie wat betreft de levering.Product voldoed aan alle wensen

Gewoon goed

Gewoon goed

Tja, goede afhandeling van bestelling en levering zoals het hoort

zeer tevreden, goed bedrijf

van bestelling tm de levering snel en uitstekend verlopen. Een pluim voor de kabelshop, mensen hou vooral dit nivo vast.

Moest het overal zo vlotjes verlopen , t zou een plezier zijn

Uitstekende service

Vlugge en verzorgde levering

Snelle levering!

tevreden klant

kochten een digtal wildlife camera. Werd 2 dagen nadien reeds geleverd en zijn nog aan het uitproberen waar we hem het best hangen, maar hij doet het goed.

ik heb reeds vernietigend gereageerd

nooit meer kabelshop

Toch enigszins tegenvallend.

Op zoek naar GU 10 LED spots 2700K 2 Watt met een diameter van 35 mm, zocht ik met de betreffende gegevens naar dit artikel en kwam bij Kabelshop uit. Dus heb ik drie stuks besteld. Later bleek, dat de ontvangen spots aan alle zoekcriteria voldeden, behalve dat de diameter 50 mm was i.p.v. 35 mm. Ik geef toe, dat ik de bestelling beter had moeten controleren, maar dat men op uw site bij 50 mm spots uit komt, terwijl 35 mm is opgegeven, helpt ook niet echt. Verder heb ik stellig de indruk, dat het beleid van Kabelshop er op gericht is retourneren te ontmoedigen. Veel andere bedrijven zijn in dat opzicht coulanter.

snel en eenvoudig

Zoals ik gewend ben, snel, simpel en helder. Gewoon goed. En dat is bijna ongewoon...

Alles op tijd ontvangen

Snel en goed

Snel en goed!

Snel en correct.

Alles snel en correct geleverd.

Prima in alles!!

Uitstekend!

Slechte bereikbaarheid

Een defecte UTP-kabel ontvangen, direct gepoogd telefonisch te overleggen met de klantenservice echter deze zijn bij herhaling niet bereikbaar. Uiteindelijk een mail gestuurd, ook na 2 dagen geen reactie ontvangen. De fysieke winkel dan maar gebeld, probleem zou opgelost worden. Uiteindelijk na 10 dagen een vervangende kabel ontvangen, helaas via een andere concurrent een vervangende kabel besteld en binnen 24 uur geleverd gekregen.

Niet al te beste service

Ik had de RF TV headphones van het merk Nedis gekocht omdat ik slecht hoor , zodat ik weer op een normale manier tv kan kijken. Na het apparaat uitgetest te hebben bleek dat er constant ruis bleef dus voor mij niet geschikt . Aangegeven dat ik het terug wilde sturen omdat het niet voldeed , kreeg ik te horen dat dit niet mogelijk is ivm. hygiëne (maar hoe test ik het dan ?). Contact opgenomen met Nedis zelf en mijn probleem uitgelegd, kreeg ik van hun het bericht dat ik het gewoon kon retourneren en dat ze dat hadden kort gesloten met Kabelshop Dit gemaild met Kabelshop , kreeg ik weer mail dat ik het niet kon retourneren, na weer contact met Nedis te hebben gehad kreeg ik eindelijk mail dat ik mijn geld terug krijg en het apparaat kon vernietigen.

Als je iets wilt retourneren valt dat niet mee

Eerst dien je een formulier in te vullen. Vervolgens wachten totdat zij het hebben goedgekeurd en een code per mail hebben teruggestuurd. Dit krijg je niet direct. Er zit geen retoursticker bij en je dient het nummer erbij te vermelden. Ook dien je zelf de retourkosten te betalen. Ik snap dat retouren veel geld kosten en dat de verzendkosten niet opwegen tegen de kosten die gemaakt worden met retourneren. Maar ik had elites verkeerd besteld en niet eens door geopend en ik verwacht niet dat het allemaal zo moeilijk gemaakt hoeft te worden. Normaal altijd tevreden maar dit retourbeleid kende ik niet.

dramatische handelsvoering

Het bedrijf levert elektrische spullen naar België met aansluitingen (stekkers met zuivere randaarde) die niet kunnen gebruikt kunnen worden in Belgische stopcontacten. Bovendien weigert men om de spullen kosteloos terug te nemen, en intimideert men dat alle kosten (verlies van een open verpakking en transport) u zullen aangerekend worden. Tot nooit meer !

Bestelling

Bestelling was snel en keurig geleverd.

Betrouwbaar, goedkoop en snel!

Vlotte levering tegen een aantrekkelijke prijs

's Avonds besteld 's morgens al bij de post.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK