alles prima

bestellen ging makkelijk snelle levering prima produkt

Razendsnelle levering!

Mijn kweekkasje werd razendsnel geleverd en was ook voor de allerlaagste prijs die ik kon vinden!

Snel geleverd voor een scherpe prijs.

Het product was goed verpakt, werkt goed en werd snel en gratis geleverd.

Defecte lamp heleboel e-mails

6 LED-lampen (snel bezorgd) gekocht via Kabelshop.nl, waarvan 1 defect. Kan gebeuren. Mail gestuurd naar kabelshop met de klacht en het ordernummer. Gaan een 'garantiedossier' opbouwen van de klacht. Graag een foto of video van het product opsturen. (van een defecte lamp een foto ????). Maar okee geen probleem. Of ik ook de klacht beter wil omschrijven (de lamp doet het niet, gaat niet aan als je het lichtknopje aan doet???). Volgende email... spijtig blabla, graag het ordernummer en factuurnummer (die hebben ze en hadden ze al gekregen). Een aantal e-mails verder gaan ze een nieuwe lamp opsturen, met een factuur voor deze lamp erbij... Het lijkt wel of er een robot aan de andere kant zit. Gelukkig heb ik meer keuzes uit webshops die LED-verlichting verkopen. Hier ga ik niks meer bestellen. Ik voel mij in de maling genomen. Toch maar weer een mailtje gestuurd dat ik deze factuur niet ga voldoen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Duidelijke website

Hoge prijs/ kwaliteit tegen snelle levering

Onlangs hebben we speakerkabel op rol gekocht (4.0mm), welke van hoge kwaliteit is vanwege de dikke mantel en koperen kern. Nergens voordeliger gevonden.

snel geleverd, goed kwaliteit

Het bestelde product werd heel snel geleverd. het was goed verpakt. De kwaliteit is prima. Ik zal wel vaker bestellen hier.

Duidelijke website en gemakkelijk proces!

Bijna met 1 druk op Een knop doorloop je het aankoopproces op de website en al de volgende dag in huis! Super en ook nog een hele goede aanbieding!

keurig geleverd zoals besteld en prima producten.

Wij hadden een HDMI kabel en verlengsnoer nodig. Op de site van kabelshop gezocht en gevonden. Prima omschrijving van het product en keurig netjes en snel geleverd!!!

Goede bereikbaarheid klantenservice

Meedenkende Shirley en ze bood goede oplossingen

Snelle levering tegen gunstige prijzen.

Perfect, snelle levering van diversen tuin/bestrijdingsmiddelen tegen een zeer gunstige prijs.

Is snel bezorgd

Prima snel geleverd

Bestellen en de dag erna al in huis das altijd fijn

Snel en correct

Netjes en voor zeker voor herhaling vatbaar

Oke

Ik denk dat het een prima stekkerdoos is voor erbij. Echter is deze bij ons gisteren vast gaan smelten aan het stopcontact, nadat de droger werd aangezet en wij ineens een brandlucht roken

Snel geleverd en betrouwbaar

Artikelen waren snel geleverd en voldoen volledig aan verwachtingen.

gewoon goed

Xlr audio kabels besteld. Snelle levering en super kwaliteit!!! Top!!!

Snelle levering Heel tevreden

In de avond besteld en smorgens al geleverd. Top!

woord, prima

overzichtelijke site, eenvoudig bestellen, volgende dag in huis

keurig op tijd, snelle levering

Goede en snelle service

gemengde gevoelens

Ik heb een omvormer besteld om VHS video's te digitaliseren. Tijdens de bestelling had ik nog een aantal vragen. Deze werden door de service medewerker snel en adequaat beantwoord. Ook de levering was snel. Het programma werkt ook erg makkelijk. Wat minder bevalt is de kwaliteit van de gedigitaliseerde video's. Deze is behoorlijk minder dan de VHS versie.

Geen Klachten

Het gekochte artikel heb ik nog niet aan de gang gekregen maar dat ligt niet aan Kabelshop.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK