prima voor elkaar

gewoon goed !!

volop aanbod, snelle verzending, scherpe prijzen

Zocht nieuwe UTP kabels voor mijn kantoor en woonkamer. Aangezien ik verschillende lengtes nodig had en voor de toekomst klaar wilde zijn, hier alles gevonden. Stevige kabels, stevige stekkers in allerlei kleuren. Snelle verzending ook, top.

Afspraak is afspraak

Goede beschrijving/specificaties van het product, duidelijke foto's en snelle levering.

Ruim assortiment en snelle levering.

Verrassend breed assortiment. Hier sproeiers voor de tuin van het merk Gardena het voordeligst gevonden. Achteraf betalen via Afterpay o.i.d. zou nog een mooie mogelijkheid zijn op de betaalmethoden.

bestelde producten netjes op tijd en keurig verpakt ontvangen

schakelmateriaal en internetaansluiting keurig op tijd ontvangen.

Tevreden

Goed advies en snelle levering

Super webshop

Hoi, Ik had nog nooit van deze webshop gehoord. Ik kwam per toeval op deze site terecht. Vandaag besteld en morgen in huis. Dat is echt toppie. Ik weet nu al dat ik vaste klant zal worden. Gr. Resie

Het product en de snelle levering is precies wat ik ervan verwacht.

Het product en de snelle levering is precies wat ik ervan verwacht.

Helemaal goed

Site, aanbod, prijs, verzending en communicatie daarover prima!

snel en goed

Snel en goed. Prima verpakt.

Chapeau voor de levering

Gewoon een hele vlotte afhandeling. Uitzoeken, bestellen en op een eenvoudige manier afrekenen. En één zeer goed product.

Mijn eerste bestelling werd gelijk de volgende dag geleverd. Mooi, thx.

Mijn eerste bestelling werd gelijk de volgende dag geleverd. Mooi, thx.

Snelle levering en het product voldoet

Vrijwel direct geen muis meer gezien.

Kabelshop: hun slogan meer dan waar!

Aangenaam verrast dat Kabelshop's slogan "Je verwacht het niet, we hebben het wel" inderdaad klopt! Prima product, goede prijs en snel geleverd, bedankt!

Duidelijke website, strakke prijzen én snelle levering

Ik had hier nog nooit besteld en zocht een onkruidsteker, zo op deze website terecht gekomen. Veel keuze, goede prijzen en heel veel meer dan verwacht. Dus uiteindelijk meerdere dingen gekocht en binnen 2 dagen bezorgd in een stevige omdoos. Echt heel fijn!

Vlot, zorgvuldig,goed

Prima verpakt,snel ontvangen,redelijke prijs. Ga zo door!!!!

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

Ruim assortiment en binnen een dag in huis

Perfect geleverd op het juiste tijdstip, en erg blij met de kabel !!

Heel blij mee !!

Snelle levering top

Slecht

Stop met het sturen van e-mail!

Eerste ervaring werd ik niet blij van.

Ik heb sub-d9 pins stekkerconnectors besteld en bij ontvangst vast gesteld dat er in de stekkers, bedoeld voor de sub-d 9 female stekkers, géén trekontlasting zit. Daarmee zijn deze connectors gewoon waardeloos daar de stekkers gesoldeerd moeten worden. De draad zit dus nooit goed vast. Kan gebeuren en op de website staat ook niet dat de trekontlasting wel of niet aanwezig is. Terug sturen blijkt ook geen probleem, maar dan moet ik zelf de retourkosten betalen én er staat op het retourformulier dat het beste maar verzekerd verstuur moet worden. Voor een order van 30 euro, inclusief 3,95 verzendkosten vind ik dat niet de moeite waard. Ik hou de zending maar, de stekkers zijn wel in orde, maar ik bestel niets meer. Groet, Peter Pidoux, PCA Dordrecht

Vlotte afwerking van mijn bestelling.correcte levering

Goede kabel ontvangen

Grandioos, snelle levering

Snelle levering, producten goed verpakt.

Top ervaring

Prima levering!

Snelle levering prima kwaliteit

Het bestelde snel geleverd en kwalitatief goed

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK