Snel en correct

Super snelle levering

Goed en snel

Bestelling was er binnen 24 uur!

Snelle levering en niet duur

Uitgebreide en duidelijke webshop, en snelle levering (binnen een dag) van mijn bestelde spullen.

prima webshop

makkelijke bestelprocedure en snelle levering

Top en snel geregeld

Super snelle service en duidelijke website

goed reultaat

na 1 dag blijven de katten weg

Snelle en goede levering

Mijn product was binnen 24 bezorgd. Prima service.

Snelle verzending, alles ziet er netjes uit.

Verder nog geen mening, moet de spullen nog aansluiten.

Snel goedkoop gewoon perfect!

Na veel sites gezien te hebben , kwam ik bij de kabelshop terecht. Het prijsverschil was zo groot vergeleken bij de andere sites dat ik het bijna niet kon geloven. Ik heb het product besteld en werd netjes na 1 werkdag geleverd. Het gaat maar om een stopcontact met een timer. Overal zag ik ze apart. Hier is het alles in 1. En was net een klein kind zo blij. Als ik weer iets nodig heb, bestel ik het zeer zeker weer bij de kabelshop!

Heel goed en prettig

Kwaliteit materiaal en snel geleverd

Mijn bestelde kabels de volgende dag keurig verpakt al in huis. Producten zoals omschreven en bevallen prima.

Gewoon goed

Was de goedkoopste, product werd snel geleverd.

Ik kreeg precies wat ik verwachtte

OP doktersadvies moest ik wat minder koffie drinken. En als alleenstaande is dit een goed hulpmiddel. De koffie smaakt lekker !

Prima geregeld

Mooie site, makkelijk werkbaar, snel geleverd. Artikel werkt prima, wij hebben er al veel plezier van. Kom zeker terug als ik wat nodig heb.

Top tent!

op voorraad, gemakkelijk bestellen, in vergelijk: scherpe prijzen en zeer snelle levering!

Geen rompslomp. Eenvoud.

vlotte afhandeling en levering!

Niet verwacht dat Kabelshop ook potgrond zou leveren ;-). Wél dus: prima prijs ook, en supersnelle levering!

Bah

Het geeft een naar gevoel als je iets besteld, het toch terug moet sturen omdat het niet het juiste artikel was en je er dan achter komt dat je zelf opdraait voor de verzendkosten. Minimaal €7,25 staat er dan zo leuk in de mail die je krijgt. Anno 2021 verwacht je dat niet en vind ik zeker niet klantvriendelijk en van deze tijd. De verzendkosten zijn sowieso wel een dingetje blijkbaar als je de andere reviews leest. Wees dus heel zeker als je hier iets besteld! Anders word je afgestraft. Voor mij nooit meer.

Toch nog zeer snel....

Prijs van het product zeer aangenaam. Helaas was daardoor wel de levertijd wat langer. Wat bleek, toch na 2 dagen in huis. Prima service. Ben zeer tevreden.

Snel geregeld, product voldoet aan de eisen.

Snelle levering, aardige bezorger al en al tevreden

Snelle verzending

Bestelling kwam snel binnen!

Heel erg fijn

Zeer snelle levering, alles op voorraad, werkt heel makkelijk, en fijne klantenservice

Snel retour

Ik bestelde iets dat voor mij verkeerd was ( dus eigen foute inschatting) en ik kreeg heel snel een goede aanbieding om het product toch te houden, en toen mij dat niet uitkwam kreeg ik snel mijn geld terug! Een goede service!

prima. snel

alleen de retour zending moet je zelf betalen

Uitstekend aanbod

Heldere informatie over de producten. Keuze was daardoor eenvoudig te maken. Snelle levering maakt dat ik een prima klantbeleving heb bij t bedrijf.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK