Zeer snelle afhandeling.

100% tevreden oer mijn aankoop. Donderdag namiddag besteld vrijdag namiddag thuis afgeleverd.

Snelle levering , goede service

Snelle levering en klantvriendelijk. Ik had een product die defect ging na een korte periode. Ik heb hun een mail gestuurd. Snelle antwoordt en ze zeiden dat ze een nieuwe gingen opsturen. Bedankt hiervoor! Raad ik zeker aan!

Perfecte service, nog niet eerder meegemaakt

Snelle levering van bestelde producten. Drie dezelfde toestellen waarvan 1 defect, contact opgenomen met de klantendienst, 2 dagen later reactie met de info dat er een nieuw toestel verzonden is naar mijn adres en dat ik het defecte toestel nog niet moest retourneren alvorens het nieuwe aangekomen is en eerst moest nakijken of dit wel werkt! Nieuw toestel werkt perfect!! Met levering en retourneren van NL naar België heeft dit alles nog geen week geduurd zonder rompslomp. Perfecte service, nog niet eerder meegemaakt!!

correcte afhandeling

snelle levering correcte afhandeling

In een woord uitstekende service en levering

Alles zoals afgesproken.ga hier zeker meer bestellen.

Snelle, correcte levering

Snelle, correcte levering

Goede ervaring

Blij met de snelle levering en de producten ! 10 punten voor Kabelshop.nl

Top product, snelle levering, goede prijs

Duidelijke website, goed assortiment, goede prijs.

Onaanvaardbaar trage terugbetaling bij retour

Bestelling gedaan, naar later bleek overbodig. Direct, geheel origineel en ongeopend (netwerkkabels) geretourneerd na ontvangst van een RET nummer. Dit ging conform vermelding op de site. Geretourneerd, 15 dagen! later bericht van ontvangst en de mededeling dat het bedrag geretourneerd wordt binnen 5-10 dagen. En dat terwijl op de site staat dat uiterlijk binnen 14 dagen het geld wordt teruggestort. Nooit meer zaken doen met dit bedrijf. Overigens inmiddels mail gehad met excuus en de toezegging dat ze hier aandacht aan zullen besteden, met tegemoetkoming verzendkosten voor een volgende bestelling. Het feit voor nu blijft, men blijkt wel van goede wil en ik zal dit bedrijf een volgende keer wel weer meenemen bij een volgende bestelling.

Duidelijk en snel/netjes geleverd

Duidelijk website Veel aanbod en goed prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering netjes op tijd en goed ingepakt.

snelle en goede bezorging.

makkelijk en overzichtelijk te bestellen. veel en varierende artikelen.

Geweldig, snel en top kwaliteit!

Een bel gekocht via kabelsop en dat is een top.produxt. Hele goede kwaliteit!

Alles verliep vlekkeloos !!

Geen enkele negatieve gedachte bij mij op gekomen.

Keurige en snelle levering

Perfect geregeld. De volgende dag na bestelling al in huis. Alles keurig verpakt... een aanrader!

Zeer snelle en zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling

Waterkoker is mooi en werkt uitstekend. Dit merk was alleen bij kabelshop te koop.

alles netjes verzorgd en correcte aflevering en heel snel

Correct netjes en snel

Snelle correcte levering

Kabeltjes besteld, die de volgende dag al geleverd werden. Prima webshop.

Ďuidelijk,topprodukt en snelle levering

Zie Titelomschrijving

Snelle levering tegen nette prijs

Zie hier boven

Super snelle levering

Zeer snelle levering heel fijn!

Goede kwaliteit en prijs en snelle levering.

Kwaliteit van de producten is goed tegen een scherpe prijs. Assortiment is overigens niet heel ruim. Duidelijke communicatie en snelle levering. het was de eerste keer dat ik er iets bestelde, maar zeer tevreden over.

Werkt maar niet zo goed als ik hoopte

Kreeg van iemand het advies deze kabel te gebruiken omdat ik hier 4k 90hz door kon krijgen. Niet dus. Kabel voldoet verder prima als die aan jouw specs voldoet. Snel geleverd, altijd fijn.

Goedkoop en supersnel verzonden

Goede service en snel geleverd

Goede kwaliteit netjes verpakt Goede service en snel geleverd

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK