Juiste kabel en snel

Kabel is de volgende dag gelijk geleverd en na een zoektocht op internet, nog de goedkoopste ook.

Mijn splitter geleverd op de dag dat ze zeiden. Zelfs in deze coronatijd. Ook duidelijk uitleg over welke je moet hebben.

Snelle bezorging

Het pakket was super snel bezorgd, zelfs in de drukke Paastijd !

voor 23:59 besteld is echt pas de volgende werkdag verstuurd

Prima verpakt en verzonden alleen op werkdagen (vrijdag) voor 23:59 uur (23.42 uur besteld) besteld is helaas pas op dinsdag verstuurd. Kan je iets niet waarmaken ( het komt volgens de reactie door de covid richtlijnen van de overheid......) moet je het ook niet beloven. Dus heb je echt iets nodig de volgende dag dan is kabelshop niet de aangewezen webshop.

Retour afwikkelen gaat zeer traag

Mijn retour pakket, war mij zelf € 7,25 heeft gekost, is vorige week donderdagmiddag door PostNL bij kabelshop bezorgd. Als ik dan 6 dagen later een bericht ontvang met de mededeling dat het terug storten van de aankoopsom nog eens tussen de 5 en 10 gaat duren, dan vind ik dit zeer (te) lang duren en ronduit teleurstellend.

ze komen na wat ze beloven, dus voor mij ok.

Alleen maar goed, bestelprocedure (makkelijk), levertijd (zoals opgegeven) en geleverde goederen (goed). Voor mij een aanrader!

Duidelijke website

snelle accurate bediening

tot volle tevredenheid

Waar maken wat ze beloven

Bestellen,mail en levering op tijd keurig verpakt en op tijd geleverd zeer te vreden

UItstekend.

Snelle levering en een goed product

Product was goedkoop en van goede kwaliteit

Snel en voordelig

De bestelling is snel geleverd, en de prijs was goed

Prima levering

Snel en goed product

Ik moest met spoed kabels hebben. Bol en andere shops konden het niet in die tijd leveren. Kabelshop wel en dat deed het!

Snelle levering, goed product

Goede service: de volgende dag geleverd en goed verpakt. Helemaal tevreden!

Bestelde artikel op tijd binnen.

wel tevreden

ik ben doof ik vind wel fijn tuin werken

Ik moest als onervaren een coax kabel hebben, gelijk aan de zijkant wat je nog meer erbij moest hebben!

Snel geleverd en goed verpakt

Duidelijke omschrijving van de bestelde producten en snelle levering

Top product en snel geleverd!!

Helemaal top!!

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit poducten

Ruim aanbod van goede producten van uitstekende kwaliteit

Snel en goed

Alkes naar wens en snel.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK