top

mooi op tijd

Goed produkt

Ik bestelde een hoes die voor een tuinbank was Ik wilde hem gaan gebruiken voor mijn aangeschafte airco Ik kreeg de hoes thuis gestuurd en deze paste precies Heel blij met het product en de firma evolar ( van de airco) op de hoogte brengen

Duidelijk, snel en okngeprijst

Op de Webshop is het makkelijk te navigeren. De prijzen zijn gemiddeld. Een groter assortiment dan ik op basis van de naam had verwacht.

Had een carkit houder besteld had hem gelijk de volgende dag in huis en precies zoals beschreven stond volgende x weer bestellen bij ga zo door jongens doen jullie goed

uitstekend

savonds om 19.00 uur besteld en de volgende morgen al in huis. Top service

Goede service, snelle levering

Superservice

Besteld en geleverd zoals afgesproken

Laat besteld, vroeg in huis

's Avonds laat een UTP-kabel besteld. Werd de volgende dag bezorgd, incl. de reeds gemonteerde pluggen. Ideaal.

Gewoon goed

Ik had 2 compleet verschillende producten nodig. Hadden ze allebei en daardoor gratis verzending. Levering een dag later. Ook prima dus.

Totale verzorging perfect geregeld

Snel, correct en tot in de puntjes verzorgd

Erg goed

Ik heb erg goede ervaring alles kwam op tijd kreeg op tijd mail echt een aanrader

Supersnelle levering en mooi spul voor een scherpe prijs

Op zaterdag online besteld, maandag afgeleverd. Super!

Ik heb snel ontvangen wat ik besteld heb

Het moment van bestellen de info en de aflevering van het door mij bestelde stukje gereedschap was gewoon perfect gedaan. Zal deze side zeker weer raadplegen

Naam dekt lading niet helemaal, verrassend dus

Bij de kabelshop denk je niet onmiddellijk aan vermiculiet en mest voor fruitbomen, ik denk dat ik de webwinkel zou uitbreiden met huisentuinshop.nl, ongediertebestrijdingshop.nl, verlichtingshop.nl, audioenmeershop.nl. Nette en snelle levering, zeer redelijke verzendkosten, een aanrader dus.........

Snelle verzending en prima kwaliteit materiaal.

Overzichtelijke website met voldoende keuze. Aantrekkelijke prijzen. Super snel verstuurd, goed verpakt, kortom prima bedrijf!

heel goed

super snelle levering toppie

snelle levering en juiste producten

Aan te bevelen webshop nette prijsstelling

Zeer snelle levering

Snel geregeld, mooi op tijd bezorgd

Zeer goede luidsprekerkabel, snelle levering en mooi dat volgende dag in huis, top.

Snel en goede kwaliteit

Prima webwinkel met snelle levering.

Overzichtelijk, nette prijzen en snelle levering!

Van a tot z alles goed verlopen

Zorgvuldig

Snel bezorgd !!

Prima webshop, alles naar wens.

Bezorging op tijd. Product naar wens.

Snelle levering, en prima prijs/kwaliteit

Snelle levering, en prima prijs/kwaliteitverhouding. Informatie op de website was duidelijk en compleet.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK