Top spullen!!

Ik heb bij jullie een prima soldeerapparaatje en benodigdheden besteld om thuis te hobby-en met sieraden maken!! De spullen waren top verpakt en prijs/kwaliteit verhouding is super bij Kabelshop.nl!!

Prima ervaring

Prima ervaring , snel en op tijd geleverd

Goede materialen en fijne prijzen

Duidelijk website met goede matrialen en fijne prijzen. Levering was conform afspraak

Heel blij dat het kacheltje zo snel bij mijn oude moeder bezorgt kon worden

Gewoon prima!

De bestelling kwam snel binnen, netjes verpakt en de kabel doet het prima!

Snel, duidelijk en goed! 's Avonds om 22.00 uur wat besteld, volgende dag netjes op juiste tijdstip goed bezorgt.

Prima levering

Prima ervaring met de spullen en service

Snelle en correcte levering

uitstekend

een snelle en correcte levering

Snel geleverd en goed verpakt. Niets op aan te merken

prima in orde!

O.K.

Goede prijs/kwaliteit

Het Nedis merk heeft me aangenaam verrast. LED batten lichtbak is inclusief alle montagematerialen, 2 wartels in het geval je wil doorlussen. En een zee van licht. Kabelshop heeft een goede keus gemaakt om voor dat huismerk te gaan. En snelle levering zoals beloofd.

Goed artikel, snel verzonden en goed verpakt

Ik zocht een dimmer en vond hem bij kabelshop. De bestelling was zo geplaatst.Het artikel werd snel verzonden. Het kwam netjes verpakt bij mij aan.

Ik wacht af tot mijn geretourneerd intercom is terugbetsaald

Tot nu toe nog niet erg positief

Top service.

Bestelling gedaan maar helaas het verkeerde artikel ontvangen. Zowel het direct versturen van het juiste artikel alsmede de administratieve afhandelinhg verdienen en pluim.

Hier is het nog mogelijk!

Reuze blij dat jullie bestaan: alles bij de hand. Altijd goedkoop en alles snel en perfect geleverd!

Goedkoop en snel

Kabel besteld die bij een ander twee maal zo duur was. Daarnaast nog geen 24 uur later binnen. Super snelle levering dus.

Mollenwaardig

Ik de Mollen-Vrij stick in de grond geplaatst en het resultaat is geweldig. Diervriendelijk zijn de mollen verjaagd.

Perfect geregeld

Snel en op tijd de juiste onderdelen geleverd.

Deze firma verdient een 10

gekregen waar ik naar vroeg :)

Was zeer duidelijk , betrouwbaar, goedkoop en zeer snel.

super snel en correct

zeer snelle levering en ook precies geleverd wat ik besteld had! dus kortom prijs kwaliteit dik in orde!!

goede en snelle afhandeling van de bestelling.

goede en snelle afhandeling van de bestelling.

Duidelijke website, snelle levering, goed product!

Batterijtester besteld, volgende dag ontvangen en voldoet helemaal aan mijn verwachting! Top!

Levering snel. Goed verpakt. Jammer dat het en vaste opstelling is, maar denk dat ik niet goed heb gelezen. Camera is bij slecht weer regen moeilijk te zien.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK