Prima product

Product zoals omschreven en netjes op tijd geleverd.

prima bedrijf

ik zocht naar een product en kwam bij dit bedrijf uit, perfecte afhandeling van mijn bestelling.

Snelle levering en goed prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering en goed prijs/kwaliteit verhouding

Kabels snel geleverd, perfecte kwaliteit

Ik had mijn bestelling afgelopen week gedaan. Volgende dag was het binnen. Zeer scherpe prijs en kwaliteit is super! Ik heb de kabels gebruikt om een internet netwerk in mijn huis aan te leggen. Alles werkt naar behoren en de internetsnelheid worden behaald zoals ik met mijn provider heb afgesloten. Zeer tevreden klant!

als je snel geleverd wilt hebben tegen een goede prijs

Grote diversiteit aan prettig geprijsde (merk)producten die ik snel geleverd kreeg

Keurig op tijd en snel. Goed verpakt

Top,echt geen klagen,en de volgende dag in huis.

Goede prijs,snelle levering.wij zijn zeer tevreden over kabelshop.nl

Perfecte service

Snelle levering, mooi product

Goed product en hele snelle levering

Ik ben heel tevreden, product snel geleverd en voldoet helemaal aan verwachting

Prima producten maar......

De producten zijn prima en snel geleverd. Dit verdiend 5 sterren, echter het verpakkingsmateriaal was zo slap dat de post er niets aan kon doen dat de doos open scheurde en de producten op straat lagen. Gelukkig niets kapot. Dit verdiend 1 ster. Gemiddeld dus 3 sterren. Tip voor het bedrijf, betere en sterkere dozen als je wat zwaardere dingen moet versturen.

Gewoon zoals het hoort

Ik heb besteld, en heb mijn pakketje ontvangen met daar in de producten die ik had besteld binnen het verklaarde tijdsbestek. Ik doe niet aan aanbevelen, daar hebben jullie een marketing team voor

Top service!

Goede service Snelle levering En kwaliteit heel tevrede

aanschaf en levering kabel oplader

dank zij mijn account, snel weer gevonden wat ik nodig had. De snelle levering blijft prettig

Snel en verassend assortiment

Voor het eerst wat besteld bij kabelshop.nl maar zeer tevreden. Snelle bezorging, overzichtelijke bevestiging plus track and tracé. En niet alleen electra in het assortiment maar ook verassende dingen ! Top shop!

Veel keuze uit kwaliteit materiaal voor een lage prijs en een goede en snelle levering

erg handig, ook als straks de lockdown voorbij is

Eigenlijk wilde ik naar een winkel in de buurt maar die waren allemaal dicht. Bestellen bij Kabelshop.nl ging makkelijk en snel, en nog goedkoper ook!

Gekregen wat ik besteld heb

Goede aankoop, geleverd zoals afgesproken

Goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Goede kwaliteit kabels en opladers. De prijs is top en een snelle levering

Slimme lamp was al gebruikt

Ik heb een slimme lamp gekocht die je via Wifi kunt bedienen. De lamp die ik ontving was al gebruikt: hij was namelijk al volledig ingesteld. Ik verwachtte een nieuwe lamp, maar kennelijk levert Kabelshop ook al gebruikte lampen als nieuw. Ik krijg een vreemde reactie van Kabelshop: "Al onze producten worden geïnspecteerd op werking en daartoe bieden wij ook garantie.". Apart... Of zouden ze echt alle producten uit de doos halen, volledig instellen en dan pas opsturen?

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Product werkt niet klantenservice werkt niet mee

Product werkt niet. Gemeld bij klantenservice maar deze houden mij aan het lijntje.

All good

Found and received what I wanted

Paket was moeilijk te vinden

Op jullie site staat dat de bezorger om de laatste 3 cijfers van je BSN nummer vragen bij aflevering, maar pakket werd gedumpt en er werd een handtekening door de bezorger gezet inplaats van door mij. Pakket werd in voortuin gedumpt en daar kijk ik nooit Niet leuk.

onvoldoende voorlichting

Hirschmann coax inca systeem besteld, maar het blijkt dat deze externe voeding nodig hebben. kabeltje zit erbij, maar dus niet een adapter, die weer apart besteld moet worden. jammer, extra werk, ergernis en kosten.

De klant staat op 1

Mijn aankoop werkte niet en ik moest een nieuw app bestellen. Deze werd zeer snel geleverd en ik mocht het niet werkende apparaat vernietigen zodat ik geen extra kosten maakte . Dit is het eerste bedrijf dat meedenkt en de klant op nr 1 zet. Zo behoort service te zijn. Geweldig.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK