snelle levering, goede producten

Ik heb een ultrasonische ongedierte bestrijder gekocht alsmede een aantal HDMI kabels. zeer snelle levering.

Goed overzicht en duidelijk

Paar keer een bestelling gedaan geen backorders gehad alles op tijd en een snelle service. Goed hoor zo door gaan.

Bestelling niet geleverd.

Al 1 week aan het wachten op een bestelling. Bestellen volgende werkdag geleverd wordt niet waargemaakt. Telefonisch meermaals onbereikbaar. Zojuist een mail gestuurd...

Kabelshop levert snel en goed materiaal. Ze zijn goed bereikbaar om te overleggen. Fijn bedrijf

Goede producten , snelle levering

Na bestelling krijg ik door dat de bestelling na 2 dagen wordt geleverd maar de volgende dag stond de postbode al voor de deur met het pakket. Heerlijk weer licht overal.

Snel geleverd ook in Corona rijd

Prima service top bedrijf

Het product werd zoals ze op de website vermelden netjes de volgende dag geleverd.

Prima aftersales sevice

De draadloze huisbel die ik kocht werkte na korte tijd niet naar behoren. Ik ontving een nieuwe set maar mocht ook een alternatief artikel uitzoeken. En een zeer vriendelijke behandeling

Prima webshop! Snel gevonden wat ik zocht, duidelijke omschrijving bij artikel, makkelijk te bestellen. Snelle en correcte levering.

prima ervaring, snelle levering van de bestelde goederen

Eenvoudig, duidelijk en vlotte afwikkeling. Prima !

Accuraat en compleet afgehandeld

De bestelling is netjes en op tijd bezorgd.

Mijn bestelling was supersnel binnen en compleet!

Zie hierboven

weet nog niet

wacht nog op kapje wat kapot is van het kacheltje

Antennekabel

Supersnelle levering. Volgende bestelling weer bij Kabelshop

Verbazend wekkend om 23.00 besteld dag erna 10.00 geleverd.

Alles netjes omschreven en verpakt, er is gewoon niets aan te merken.

Heb vorige week een kabelhaspel aangeschaft en tot grote verbazing was hij er de volgende dag al!! Dat noem ik nou grote klasse in deze rare tijd. En de haspel ziet er keurig uit!!! Goed en netjes verpakt. Ben zeer tevreden

Makkelijke site en simpel te bestellen

We hadden de lichtslang snel binnen,hij hangt en brand mooi.

Helemaal perfect

Alles ok

Top super snel !

Top super snel geleverd Goed op de hoogte gehouden Alles volgens plan!!

Alles is prima en correct geleverd volgens afspraak.

Na bestelling is het correct en snel afgehandeld.

Goed advies en snel geleverd

Goed advies en snel geleverd

Snel sneller het snelst!

Snel kwaliteit! Grote sortering!

Snelle en correcte levering

Goede webshop en artikelen zijn gemakkelijk te dvinden. Daarna snelle en correcte levering.

Zeer snelle levering

S'avonds besteld,s'morgens al in huis . Complimenten