Snel geleverd goede kwaliteit.

SIMPEL: goed

bij kabelshop besteld, juiste product snel verstuurd en geleverd.

Slechte retour voorwaarden

Retourkosten voor eigen rekening en ook nog in mindering de verzendkosten van de bestelling als je niet boven de minimale bestelwaarde zonder verzendkosten blijft na retour. Niet echt van deze tijd.

Matig

Heb m'n bestelling retour gestuurd, maar daar hoor niets, en ook geen geld terug.

dik tevreden

Ondanks de drukte door corona, had ik mijn pakket daags na de bestelling al in huis, en kon meteen aan de slag.

Besteld en zoals belooft volgende dag al thuis

Prima verpakt keurig pakket met zeer goede kwaliteit materiaal zoals omschreven. Tot volgende keer.

Prima.

Gevraagde kabel geleverd.

Snel en goed

Oliegevulde radiator besteld, betaald en binnen 2 dagen netjes thuis afgeleverd.

Kabelslot gewoon goed

Al kende ik jullie niet vindt ik het super .. makkelijk gevonden . En als je vragen hebt wordt je keurig behandeld... ik heb de waterkoker besteld en mooi en wel toch nog gehorig

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede en snelle levering.

Besteld en de volgende dag geleverd- geweldig! Precies op tijd voor de verjaardag van onze kleinzoon.

Snel en gemakkelijk

Duidelijke en makkelijk site. Snel bezorgd Alles prima dus

Prima deurbel

Goedkoop, snel geleverd en goed product.

Super snelle en alles volgens afspraak. Prima.

Zeer tevreden echt een aanrader.

Kwaliteit, snelle levering en goede prijs

Geleverde goederen zijn zeer goede kwaliteit voor een goede prijs. Snelle levering

Heel goed en snel. Ik ben te vrede over jullie.

Snelle en betrouwbare levering

Wij hadden een nieuwe gong module nodig voor de deurbel. Kabelshop had een passend model van Honeywell voor een scherpe prijs. Na bestelling de volgende dag al in huis. Top!

De ene dag besteld en de volgende bezorgd

Zo hoort het! Prima.

Snelle levering, werkt prima

Mijn kookwekker was er super snel en werkt helemaal prima. Kabelshop aanrader

Prima, de bestelling werd binnen 24 uur bezorgd, klasse!

Zie hierboven.

Makkelijk, goedkoop en snel!

Prima product voor goede prijs en snelle levering!

Positief ( zie boven)

Goede website, duidelijke informatie en snelle levering

Perfect van A tot Z

Snel en goed!

Snel verzonden en precies wat ik zocht!

Op zich vlotte behandeling

Maar het pakje kwam zwaar beschadigd aan, het bestelde item was gelukkig niet beschadigd. Misschien toch een ander soort verpakking ? Ik heb er een foto van gemaakt.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK