Goede website, duidelijke informatie en snelle levering

Perfect van A tot Z

Snel en goed!

Snel verzonden en precies wat ik zocht!

Op zich vlotte behandeling

Maar het pakje kwam zwaar beschadigd aan, het bestelde item was gelukkig niet beschadigd. Misschien toch een ander soort verpakking ? Ik heb er een foto van gemaakt.

Nette service

Nette levering en nette service

Makkelijk en vlot

Diverse kabels besteld en zoals belooft de volgende dag netjes in huis

Super snelle bezorging

Laat in de avond besteld volgende dag in huis terwijl t een chaos is bij de koeriersbedrijven

Snel en adekwaat

Goede website, alles goed vindbaar.

Goede nakoming van gemaakte afspraken

Inloggen lukte niet en na gesproken te hebben met Joey is mijn bestelling perfect afgehandeld. Top voor Kabelshop. Johan Hemme

Netjes en snel geleverd

Bestelling kwam snel binnen, kabel volledig nieuw en netjes. Over het algemeen topservice! Erg blij met mijn product.

Product is top, levering duurde bijna een week!

Product is top, levering duurde bijna een week!

Snel

Pakketje kwam snel en in goede orde. Product voldeed aan de verwachtingen.

Prima shop!

Prima prijs-kwaliteits verhouding. Snelle levering.

Goede site snel en gemakkelijk en snelle levering. Ik raad kabelshop dan ook zeker aan.

goed en snel geregeld

goed en snel geregeld, er kunnen altijd dingen fout gaan maar als ze dit netjes oplossen geen probleem

Geen terugbetaling na retourneren

Afgezien van de aanvankelijke trage levering en communicatie lijkt het retourproces nog slechter. Nu bijna 3 weken na ontbinding van de overeenkomst en ruim 2 weken na ontvangst van de retourproducten door Kabelshop.nl heb ik mijn geld nog steeds niet terug ontvangen. Dit is niet conform de geldende regels en voorwaarden.

alles volgens afspraak

Een verademing na mijn eerdere bestelling bij allekabels.nl Tip: gebruik kabelshop.nl! Goed produkt en vooral: geleverd volgens afspraak

slecht bedrijf

Komt de gemaakte afspraken niet na , als je n mail stuurt reageren ze niet? Na een week wachten nog geen bestelling , terwijl ze beweren voor 23.00u besteld morgen in huis

snel en correcte levering

snel kiezen, snel leveren!

Bestelling werd geleverd conform afspraak en verder geen problemen ondervonden.

Alles goed

goed geleverd en op tijd

Snel en duidelijk

Goede duidelijke website, snelle levering, uitgebreid assortiment, goede kwaliteit

Scherpe prijzen en goede service

Producten besteld, keurig door kabelshop gebeld wat de status van de nalevering waren en een alternatief aanbod. Nalevering snel ontvangen, top service.

Zeer snelle levering met een goed product. Erg tevreden

meer dan teverden over product en servic

na wat rondneuzen de kabel besteld en conform belofte geleverd. Kwaliteit meer dan okay, dus uitermate tevreden

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK