teleurgesteld

heb slimme stekkers besteld voor men moeder ikzelf heb niet veel kennis van elektriciteit nu kunnen deze niet in België gebruikt worden door de aarding vindt het jammer dat ze dit niet mee delen bij aankoop zeker als ze naar België moeten verzonden worden. nu we krijgen wel ons geld terug maar de retourkosten om het terug te sturen moeten we zelf betalen! deze waren bijna de helft van de aankoopprijs 16€ en dit is dan nog zonder tracking Dus voor wat mij betreft bestel ik nooit meer op deze site

Zeker aanrader!!!

Na een levering die een mankement had zonder moeite snel een nieuwe levering ontvangen en volledig in orde echt een aanrader om te volgen!!!

Betrouwbaar bedrijf.

Keurig op tijd geleverd, zat allemaal perfect verpakt en alles klopte.

Supersnelle levering naar België (via PostNL)

Donderdagavond om 20u kerstverlichting besteld. Vrijdagnamiddag reeds geleverd in België via PostNL. En dat in een drukke online verkoop periode. SUPER !!!

Goede duidelijke site. Eenvoudige bestelprocedure en snelle levering

Goede prijs kwalieit verhouding.

Voel me genaaid.

Twee weken geleden Sweex smartwatch gekocht. Black Friday aanbieding 50 % korting! Normaal 79,90 nu voor 39,95 euro!! Vandaag reclamemail ontvangen. Sweex smartwatch 10% korting. Normaal 39,95 nu voor 35,96 euro.... Voel me flink genaaid door Kabelshop.nl

Goede service!

Ik heb wat cadeautjes besteld die voor 5 december aankomen. Alle producten zijn aangekomen behalve 3. 1 was niet op voorraad. Ik nam op de 4e contact op met de klantenservice die me een aantal alternatieve producten gaf. Ik legde uit dat het geschenken waren voor 5 december. Ze hebben een geweldige dienst bewezen toen ik ze op 5 december ontving !! Bedankt KabelShop !!!

Verkeerde kabel besteld? Zelf verzendkosten terug moeten betalen

Verkeerde kabel besteld? Zelf verzendkosten terug moeten betalen!!!!!!!!

Voor het eerst bij kabelshop meteen een goede ervaring!

Communicatie was goed via email, Snelle aflevering, Goed verpakt en goed werkende.kabels, Kortom ik ben een tevreden klant en zal zeker vaker gebruik maken van deze web-winkel!

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd

Beter kan niet, chapeau !!

De service is top

Snelle levering tevreden

Tevreden!!

Zeer snel en netjes geleverd. In de avond besteld en de volgende dag al in huis.

Ruim assortiment, snel geleverd

Goed en duidelijk alles

Snel geleverd zoals beloofd.

Snellen levering. Volgende dag al netjes verpakt in huis. Gekocht terrasheater, zoals omschreven.

Prima maar t past niet

De snoertjes zijn heel erg kort voor buitenverlichting. Moet zelf een verlengsnoer er aan leggen.

Doen wat je beloofd

Nvt

Vlott besteld, vlot gereageerd en vlot aangebeld en het werkt ook nog

Gemakkelijk te vinden met goede beschrijving en leuke website. De levering ook prima. En het belangrijkste is dat het apparaat goed werkt.

TOPPERS

Doen wat ze zeggen

Eindelijk de KM-switch die ik wou hebben

Makkelijk, snel en precies wat ik zocht. Geen switch met fancy videopoorten of andere meuk, maar gewoon een voor je toetsenbord en muis omdat dat het meeste werk is om om te zetten. Drukknopje is een perfecte uitkomst om makkelijk mee te wisselen tussen de PC's.

Supersnel!

Snel in huis en goed product.

Goed assortiment en snelle levering.

Goede artikelen, goede prijs en uitstekende levering.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK