Niks mis mee

Prima produkt, goede kwaliteit/prijs verhouding

Kapote levering en was al uit verpakking gehaald geweest

Ik heb 2 waterpompen besteld. Deze werden correct geleverd. Echter 1 pomp was defect bij levering en de andere kort nadien viel de druk weg. Ik ben nu reeds een maand bezig om ze te retourneren. Dat lukt niet want ze schuiven de fout bij de leverancier. Dus er is geen garantie of medewerking als er iets fout is. En ik zie dat ze veel punten krijgen maar het gaat steeds over de levering en die is in orde maar eenmaal geleverd sta je daar als er iets is. Ik heb er ook de foto's die aantonen dat de ene pomp was uitgepakt en terug was ingepakt met kleefband van Kabelshop.nl.

Zeer slecht dinsdag voor 24.00 uur besteld en nu vrijdag nog niets ontvangen.

Zeer slecht!!!! Dinsdag besteld en nu vrijdag nog niets ontvangen. Mail gestuurd en geen reactie. Gebeld en word niet opgenomen. En dat voor elektra snoer en een paar lasklemmetjes. SCHANDALIG!!!!!!!!!

Top webshop met klantenservice die je nergens zo goed meemaakt.

Een camera gekocht via de webshop, alles werkte uitstekend alleen door eigen fout een bevestigingsplaatje stuk gemaakt. Gebeld met de klantenservice en binnen 2 dagen had ik het plaatje kostenloos thuis liggen. Perfecte webshop, supervriendelijke klantenservice: een echte aanrader. Ik kom terug.

Kwaliteit matig, wel snelle levering

Ik heb een DP naar VGA kable van 1m gekocht. Met zo'n strallend site, met super reclame ik ben er ingetrapt. Voor een vergelijkbaar kabel, bij een ander winkel, je betaald 6 euro en verzending ook gratis. Als je van plan bent om het product terug te sturen dan betaal je nog 7,25 euro extra. Niet vergeten een hele dossier van retourformulieren, foto's en filpjes te maken. Anders werd jouw klacht niet in behandeling genomen. Bij bestelling moet je verzend en administratie kosten boven het kabel bedrag wel betalen. Kortom je betaal 11,20 euro aan verzend en administratiekosten voor een defecte kabel van 12,95 euro. Na eerste keer gebruik, de draad einde van messing, was beschadigd. Via mail heb ik dat meteen aangegeven en meteen de bekende reactie terug gekregen : "Vervelend om te vernemen dat u de connector niet goed kan bevestigen. Mocht u echt vermoeden dat het om een defectief exemplaar gaat, dan zouden wij graag foto’s of een filmpje ontvangen waarop dit goed te zien is. Dan gaan we opzoek naar een passende oplossing voor u." Natuurlijk als ik een 2de product bestel, dan de verzending is gratis. Ik heb paar foto's gemaakt en naar hun verstuurd. Niets meer van gehoord. Grappig dat hun motto is: Wij investeren in fantastische service en scherpe prijzen dan in dure reclame !

Levering was erg snel, product was perfect in orde, prijzen zijn zeer scherp. Website is overzichtelijk en geeft zeer volledige informatie over de producten, wat fijn is voor als je op zoek bent naar iets zeer specifieks.

Uistekende prijs-kwaliteit en snelle levering.

Uitstekende kwaliteit aan een aantrekkelijke prijs gekoppeld aan een snelle levering met duidelijke informatie.

Ze doen wat ze zeggen.

Een duidelijke en overzichtelijke webwinkel. Bestellen en betalen in een paar stappen geregeld. Aangegeven levertijd wordt ook waargemaakt. Samengevat, Kabelshop doet ook wat het zegt. Dik tevreden en mijn volgende bestellingen zal ik zeker via Kabelshop doen.

Goed geregeld. Besteld en snel geleverd.

Is erg goed

Hij snel afgeleverd

Goeie producten voor een goeie prijs en een snelle service! :)

Degelijk materiaal

tevreden

Prima levering geheel volgens afspraak

Prima kabel, functioneert naar behoren

Gauw geleverd, goeie producten

Goede, snelle service, geen probleem ondervonden

Product voldoet prima !

Als leek is het even goed lezen en een besluit nemen. Van dat laatste heb ik geen spijt want het product voldoet prima. Kabelshop bedankt en tot de volgende keer !

super goed

supergoed snelle levering.

Snelle afwikkeling en bezorging.

Jammer dat de bijgevoegde toelichting in het Engels is. Verder alles oké.

Prima geregeld

Voor herhaling vatbaar.

Aanrader

Dit was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste bij Kabelshop. Alles duidelijk aangegeven op de website. Goede prijzen en perfecte service. Kan ik zeker aanraden! Succes verder met jullie zaken.

Snel en correct geleverd.

Binnen 24u

Service, snelheid en prijs.

2x slechte ervaring

1ste bestelling fout artikel besteld door foutieve info over het artikel in de webwinkel. Geen opvolging of terugzending mogelijk. Kan als toevalsklant niet meer inloggen (aangekondigde mails voor herstelpaswoord komen niet) 2de bestelling voor ander artikel wordt veel te laat geleverd (wel direkt verzonden maar PostNL in gebreke)

Kapotte condensator maar geen nieuwe ontvangen.

Bestelde een condensator. Bij ontvangst bleek de bevestigingsschroef van de condensator te zijn afgebroken. niet uit te verpakking gehaald maar gelijk een foto van gemaakt. Met de vraag of ik deze moest terugsturen en hiervoor een nieuwe te ontvangen. Krijg ik een mail te rug dat ze niets konden zien waar uit bleek dat de condensator stuk was. Zal hier niet meer wat bestellen.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK