2x slechte ervaring

1ste bestelling fout artikel besteld door foutieve info over het artikel in de webwinkel. Geen opvolging of terugzending mogelijk. Kan als toevalsklant niet meer inloggen (aangekondigde mails voor herstelpaswoord komen niet) 2de bestelling voor ander artikel wordt veel te laat geleverd (wel direkt verzonden maar PostNL in gebreke)

Kapotte condensator maar geen nieuwe ontvangen.

Bestelde een condensator. Bij ontvangst bleek de bevestigingsschroef van de condensator te zijn afgebroken. niet uit te verpakking gehaald maar gelijk een foto van gemaakt. Met de vraag of ik deze moest terugsturen en hiervoor een nieuwe te ontvangen. Krijg ik een mail te rug dat ze niets konden zien waar uit bleek dat de condensator stuk was. Zal hier niet meer wat bestellen.

Netjes en snel geleverd

Het product is netjes ingepakt maar het mocht wel in een kleinere doos want die vond ik eigenlijk te groot voor het product verder vond ik dat het snel geleverd was en daar was ik blij mee

Tevreden over aankoop en vlotte levering.

Snelle levering, scherpe prijs en goede kwaliteit

2 kabeltjes besteld om mijn monitoren aan te sluiten op het docking station van mijn laptop. Ze waren inderdaad de volgende dag in huis en werkten prima. Zeer tevreden.

Super snel afgehandeld

Veel keuze en razendsnel binnen gekregen.

Nette snelle levering

Kachel besteld en goed en snel weer geleverd

Heel slecht

Staat niet duidelijk vermeld dat je niet gratis kunt retourneren. Bestel nooit meer

Prima geregeld alles netjes ontvangen

Uitstekende service en nette levering

Goede en snelle afhandeling en levering!

Goede en snelle afhandeling en levering!

Mijn bestelling werd snel en goed geleverd!

Plezierig en zeker voor herhaling vatbaar.

Veel, snel en een vrolijke doos

Veel in het assortiment... Snel in huis... ...en dat verpakt in een vrolijke roze doos :D Daar word ik wel blij van ;-) Ik denk dat ik nóg een kabeltje nodig heb.

snel en accuraat

jullie komen je belofte na. 's Avonds besteld en volgende morgen geleverd. Mooi zo

Niet hetgeen we verwacht hadden

We hebben een lichtslang besteld in warm wit. We zijn niet tevreden over de kleur. Is erg wit.

Vlotte service.

Aangename koopervaring. Ruime keuze aan producten aan de beste prijzen. Vlotte betaling en snelle levering. Een aanrader

Snelle levering, prima product

Snelle levering, prima product

Vlotte levering

Product volledig correct zoals beschreven staat. Top . Bedankt.

Snel gelevert goed product

Zo als ik zeg snel gelevert goed product

Snelle levering van goed product

Snelle levering van goed product

Goede producten voor een nette prijs!

Al meerdere kabels aangeschaft en tevreden met de kwaliteit prijsverhouding. De 1 dag na bestelling leveren kan wat beter. Het kan ook voorkomen dat het 3 dagen duurt.

Naar verwachting verlopen

Besteld, bevestiging ontvangen en geleverd. Precies zoals staat aangegeven.

Bestellen ging erg makkelijk en mijn bestelling werd de volgende dag geleverd

Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering, waardeloos retourneren

Was zo blij met de snelle levering. Maar nu het item niet voldeed voor mijn moeder, komt er heel wat kijken bij het retourneren nog afgezien van de kosten die dit meebrengt. Ga hier niet nog eens wat bestellen.

Snelle, goede afhandeling

Duidelijke website, snel besteld, snel geleverd. Producten zoals omschreven.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK