Top kwaliteit en keurig en snel geleverd!!

Na jaren zeuren van mijn vrouw heb ik eindelijk ons netwerk vervangen. Alles kabels, connectoren, tangen, en switchen heb ik hier gekocht. Alles is nu supersnel door de CAT6 aansluitingen! De switch werkt ook perfect, De TV, WIFI, Veranda, Telefoon allemaal DIK 200MBit !! Zeer tevreden met de spullen van kabelshop.nl ! TOP!!!

Snelle en prima service!

Snelle levering. Scherpe prijs en goede producten.

100% volgens afspraak

Bestellen en betalen via de site was erg eenvoudig en transparant. Levering de volgende dag door Post NL precies volgens afspraak.

Correcte levering en prima kwaliteit.

Alles perfect verlopen zoals ik gewenst heb.

fantastisch product en snelle levering.

duidelijke website waardoor ik nog uren ben blijven kijken naar wat ze allemaal hebben, uiteindelijk heb ik een product gevonden wat ik wou hebben en heb het meteen besteld, het product kwam heel snel bij mij thuis aan.

Top levering

Top levering. Vrijdag avond laat besteld, zaterdag middag al op het DHL punt. Goed op de hoogte gehouden over de status van m’n bestelling. Zeker aan te bevelen!

Prima webshop

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering en goed product voor een schappelijke prijs.

Heel snelle levering,zoals vermeld op de website. Product werkt waarvoor ik het nodig heb en ziet er heel degelijk uit van kwaliteit. Ook de prijs was interessant tov andere webshops. Kortom,een tevreden klant.

Snelle levering, netjes verpakt. Zo hoort het!

zeer positief

Nadat mijn bestelling binnen was bleek, dat wat ik wilde maken, niet ging op de manier dat ik had bedacht, via mail uitgelegd wat er aan de hand was en zij vroegen om wat meer gegevens en waarvoor ik het wilde gaan gebruiken. Het advies kwam de andere dag. Wat een service.

Niet in elkaar te krijgen.

Geen handleiding, heb besloten om na 3 uren proberen de ganse rommel op het stort te smijten.

snel en gekregen wat was beloofd

Alles erg naar wens

Excellent service and attitude to customers!

We ordered towel dryer on Saturday and picked our order on Monday! You really do your best to please your customers, it 's so nice to deal with you, guys! We are very happy with the product we ordered and we'll definitely be your customers in the future! Thank you for your great work!

Snel en betaalbaar

top

informatie ingewonnen bij jullie telefonisch was oke

snelle en nette levering

Bestellen is uiterst eenvoudig. Zeer overzichtelijke site met voldoende informatie bestellingen zijn keurig op tijd geleverd.

Goede ervaring met dit bedrijf

Alles oke

Snelle en goede levering

vlotte afhandeling en snelle levering

Super snel geleverd en goede prijzen

Ruime assortiment tegen goede prijzen en snel in huis. Helemaal top!

Netjes verpakt ,snel verzonden.

Goed ,Snel , goede prijzen.

Vlot en snelle levering

Vlot en snelle levering goed voor elkaar

Keurig en snel geleverd

goede ervaring

na twee dagen goed verzorgt met de nodige verwittigng geleverd dooe post nl

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK