zeer snelle levering
Beste Wim, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Wij doen elke dag onze uiterste best om de bestellingen de volgende dag te kunnen leveren. Fijn dat dit gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Het gevraagde product voldeed aan de wensen en werd snel geleverd
Beste Frank, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl
snelle afhandeling goede spullen nieuwe kabel werkt goed
Beste Roerlof, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dit is voor ons erg belangrijk want alleen op deze manier kunnen wij onszelf blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Tuinslang ging kapot na melding hiervan direct een andere slang gekregen.Hele goede service. En heel snel geregeld. Dat is pas een klantenservice.
Een eerste klas product, snel en goed bezorgd. Betrouwbare en duidelijke informatie op de website maakte juiste keuze mogelijk.
Beste Johan, Bedankt voor je feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Alvast een hele fijne dag gewenst en hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Beste Ad, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
De bestelling werd snel geleverd. De inhoud was correct en de verpakking stevig.
Beste Vera, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Wij doen elke dag onze uiterste best om de bestellingen de volgende dag te kunnen leveren. Fijn dat dit gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Eigenlijk wat je mag verwachten van een serious bedrijf.
Me product bleek niet naar behoren had het samen met een andere product gekocht wat boven de 30€ kwam. Was gratis verzending. Maar omdat ik het retour moest zenden moest ik zelf verzendkosten betalen €7.25. Bleek ook nog een factuur in mijn bestelling te zitten van iemand anders met zijn gegevens. Gaan dus Ook slordig om met iemand z’n gegevens.
Beste Najia, spijtig om te vernemen dat u een vervelende nasmaak heeft overhouden aan de afhandeling van uw retour. Wij nemen graag even contact met u op om deze kwestie te bespreken en met u tot een oplossing te komen. met vriendelijke groet, team kabelshop
Eenvoudig en snel keuze van het product. Dan een vlotte bezorging, die conform toegezegd schema verliep.
Beste Frans, Dat vinden we erg leuk om te horen, bedankt. Altijd fijn om een compliment te krijgen. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Duidelijke website. Altijd snelle verzending en eerlijke prijzen. Makkelijker op de site zoeken dan een of andere bouwmarkt
Beste Rien, Bedankt voor je feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Alvast een hele fijne dag gewenst en hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Kabelshop.nl is een webwinkel zoals een webwinkel hoort te zijn!
Beste Ronald, Dat vinden we erg leuk om te horen, bedankt. Altijd fijn om een compliment te krijgen. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Product werkt goed
Beste Raimon, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl
Scherpe prijs, snel geleverd, prima!
Beste meneer Keune, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Wij doen elke dag onze uiterste best om de bestellingen de volgende dag te kunnen leveren. Fijn dat dit gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Mijn oude splitter werkte niet samen met de Horizon XL box van Ziggo. Kabelshop had een correct type voor een scherpe prijs op voorraad. Binnen anderhalve dag al geleverd in een goed beschermende verpakking! Ik ga hier vaker shoppen!
Beste Geralt, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten en onze service. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl
Duidelijke webshop en vlugge levering
Beste Rony, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl
Op woensdag 2 orginele Apple oplaadkabeltjes besteld en de volgende dag al in huis. Dat ging erg snel en tegen een scherpe prijs, perfect dus! Zeker een aanrader.
Beste Hilda, Bedankt voor je feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Alvast een hele fijne dag gewenst en hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Was netjes zeer tevreden
Dankjewel voor de positieve reactie, Antoon! We houden dit vast en hopelijk zien we je snel weer terug in de webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
De bestelde tafelhoes voldoet aan alle wensen: de maat, de kwaliteit en de functie. Ik ben er zeer tevreden over.
snel met bezorgen en je moet bij ontvangst tekenen. Alleen jammer dat het product niet werkt voor wat ik wilde.
Beste Jolanda, Bedankt voor je positieve review. Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven! Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste artikel dus neem gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Snelle levering en uitstekende service bij retouren
Beste Ben, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dit is voor ons erg belangrijk want alleen op deze manier kunnen wij onszelf blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Super snel geleverd, vandaag besteld morgen in huis......perfect verpakt ....klasse
Beste Hennie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Wij doen elke dag onze uiterste best om de bestellingen de volgende dag te kunnen leveren. Fijn dat dit gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Prima verpakking
Beste Cecilia, Wat een leuk compliment, dankjewel. We wensen je nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Prettige samenwerking, snel geleverd.
Beste Jeroen, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl
2 mollenverjagers gekocht, snel geleverd en werkt goed!
Beste Roos, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl