Zelf je retour frankeer kosten betalen

Belachelijke regeling dat je zelf je retour zending moet betalen. Daar kopen we nooit meer iets.

Uitstekende service!

Twee stekkerdozen besteld met overspanningsbeveiliging. De lampjes zouden volgens de omschrijving groen moeten branden. Bij een van de dozen is dit geel. De servicedesk heeft om zeker te zijn, dat het geel branden geen defect zou zijn het nagevraagd bij de fabrikant. Volgens de fabrikant is het geen defect. Tot grote verrassing krijg ik voor mijn volgende bestelling een "gratis bezorging". Verder snelle levering en snelle oplossing van het bovenstaande beschrevene.

Snelle correcte levering en uitstekende service

Ik had 2 ventilatoren gekocht en na montage bleek van 1 de motor en beetje te schudden bij het draaien Dit was terug te voeren naar een van de ventilatorbladen en na een berichtje mij werd voorgesteld om een nieuw blad te sturen wat heel vlot werd geleverd en het probleem was daarmee opgelost en allebei raaien uitstekend Klasse!!

Duidelijk site om te bestellen.

Zie boven

Supersnel geleverd

Ik had wat afdekzeilen voor de tuin besteld. Laat in de avond besteld, volgende dag rond middag geleverd. Belachelijk snelle levering dus! Aanrader!

top

Kleine bestelling maar naar tevredenheid uitgevoerd

Eerste keer iets besteld en zeer snelle levering

Snelle levering,en de producten in goede staat ontvangen

Alles zeer goed verlopen.

Keurige levering

Keurige levering, product komt niet overeen met omschrijving.

Super! Snelle correcte levering!

Correct, snel, goedkoop.

Vandaag besteld, morgen inderdaad geleverd

Helemaal goed

Snelle levering super

Palm voeding besteld en snel geleverd.

Snelle verzending en Goede service

Mijn bestelling bleek bij aankomst een defect onderdeel ( uv-lamp ) te hebben. Op mijn vraag werd direct gereageerd en ik kreeg per omgaanden een vervangend onderdeel toegestuurd.

snelle goede professionele aanpak en levering !!

Achter het goede online verhaal zitten ook vriendelijke professionele mensen die een goede service geven.

Great webshop, easy to order and quick delivery

Delivery came in 2 days. Very happy! I recently built a new PC tower and wanted it quite far from my monitors which meant extra long cables all around. Shopping experience was quick and easy. Lots of filters and the UX navigation was easy to follow and narrow down what cable I needed. I also appreciate the little explanations and guides around the website explaining different cable types (like ordering a Cat5 vs Cat6 Ethernet LAN Cable) their clear guides helped me save money even as my internet speed isn't as fast. Good job guys! Packaging was really securely wrapped. Each cable came individually wrapped in a sealed baggy Super happy thanks Cabelshop!

Snelle en perfecte levering.

Het lampje werkt perfect. Mooie vormgeving en niet storend in de ruimte. Doet wat het moet doen.

Snelle levering, zeer goede prijzen. Niks negatiefs te melden.

Snel

Goede prijs en zeer snelle levering

Prima assortiment en webshop om vaker wat te kopen

niks op aan te merken

alles goed gegaan

Ik heb al zo veel kabels besteld hier.

Kabelshop is de zaak bij uitstek voor al je kabels!

Perfect verlopen.

Vlotte afhandeling, tijdig geleverd. 10/10

Snel en correct

Zeer snelle levering en product word goed beschreven top

Tot nu toe niet zo heel goed

Ik zou zaterdag 15-8 mijn spullen ontvangen stond bij de track & tracé die ik van jullie kreeg. Zaterdag niks dus op internet gekeken stond er ineens, bezorging dinsdag 18-8. Dinsdag weer niks dus weer gekeken staat er ineens zonder melding van jullie gehad te "naar verwachting bezorging op woensdag 19-8, pakket is nog niet door postnl ontvangen". En nu kijk of het vandaag dan komt want heb van jullie nog steeds niks gehoord. Staat er dat ze nog niet weten wanneer de levering zal zijn. Pakket van Kabelshop wordt wel door postnl verwacht maar is nog niet ontvangen. Hoe dan??? Dus deze melding op uw site "Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!" Gaat voor ons helaas zeker niet op!

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK