Belachelijke regeling dat je zelf je retour zending moet betalen. Daar kopen we nooit meer iets.
Beste Rob, spijtig om te vernemen dat u een vervelende nasmaak heeft overhouden aan de afhandeling van uw retour. Wij nemen graag even contact met u op om deze kwestie te bespreken en met u tot een oplossing te komen. met vriendelijke groet, team kabelshop
Twee stekkerdozen besteld met overspanningsbeveiliging. De lampjes zouden volgens de omschrijving groen moeten branden. Bij een van de dozen is dit geel. De servicedesk heeft om zeker te zijn, dat het geel branden geen defect zou zijn het nagevraagd bij de fabrikant. Volgens de fabrikant is het geen defect. Tot grote verrassing krijg ik voor mijn volgende bestelling een "gratis bezorging". Verder snelle levering en snelle oplossing van het bovenstaande beschrevene.
Beste mevrouw Herngreen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dit is voor ons erg belangrijk want alleen op deze manier kunnen wij onszelf blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Ik had 2 ventilatoren gekocht en na montage bleek van 1 de motor en beetje te schudden bij het draaien Dit was terug te voeren naar een van de ventilatorbladen en na een berichtje mij werd voorgesteld om een nieuw blad te sturen wat heel vlot werd geleverd en het probleem was daarmee opgelost en allebei raaien uitstekend Klasse!!
Beste Wiebe, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl
Zie boven
Beste Janet, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Ik had wat afdekzeilen voor de tuin besteld. Laat in de avond besteld, volgende dag rond middag geleverd. Belachelijk snelle levering dus! Aanrader!
Beste Randy, Bedankt voor je positieve review. Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven! Hierdoor kunnen we onze processen blijven verbeteren en optimaliseren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Kleine bestelling maar naar tevredenheid uitgevoerd
Beste meneer Goorhuis, Wat een leuk compliment, dankjewel. We wensen je nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Snelle levering,en de producten in goede staat ontvangen
Beste John, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Wij doen elke dag onze uiterste best om de bestellingen de volgende dag te kunnen leveren. Fijn dat dit gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Alles zeer goed verlopen.
Beste Lamberto, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl
Keurige levering, product komt niet overeen met omschrijving.
Beste Rob, dankjewel voor je feedback. Spijtig om te horen dat de beschrijving niet lijkt te kloppen. wij zullen even contact met je opnemen om hier nader op in te gaan. met vriendelijke groet, kabelshop.nl
Correct, snel, goedkoop.
Beste Youri, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Beste Christelle, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Wij doen elke dag onze uiterste best om de bestellingen de volgende dag te kunnen leveren. Fijn dat dit gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Snelle levering super
Beste Anand, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl
Palm voeding besteld en snel geleverd.
Dankjewel voor de positieve reactie, Jan! We houden dit vast en hopelijk zien we je snel weer terug in de webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Mijn bestelling bleek bij aankomst een defect onderdeel ( uv-lamp ) te hebben. Op mijn vraag werd direct gereageerd en ik kreeg per omgaanden een vervangend onderdeel toegestuurd.
Beste Dirk, Bedankt voor je positieve review. Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven! Hierdoor kunnen we onze website blijven verbeteren en optimaliseren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Achter het goede online verhaal zitten ook vriendelijke professionele mensen die een goede service geven.
Beste Wim, Bedankt voor je feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Alvast een hele fijne dag gewenst en hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Delivery came in 2 days. Very happy! I recently built a new PC tower and wanted it quite far from my monitors which meant extra long cables all around. Shopping experience was quick and easy. Lots of filters and the UX navigation was easy to follow and narrow down what cable I needed. I also appreciate the little explanations and guides around the website explaining different cable types (like ordering a Cat5 vs Cat6 Ethernet LAN Cable) their clear guides helped me save money even as my internet speed isn't as fast. Good job guys! Packaging was really securely wrapped. Each cable came individually wrapped in a sealed baggy Super happy thanks Cabelshop!
Dear mrs. Lourens, good to hear that you are so satisfied with our service. We hope to see you soon in our webshop! Kind regards, Cableshop.nl
Het lampje werkt perfect. Mooie vormgeving en niet storend in de ruimte. Doet wat het moet doen.
Beste Gerda, Dat vinden we erg leuk om te horen, bedankt. Altijd fijn om een compliment te krijgen. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Snelle levering, zeer goede prijzen. Niks negatiefs te melden.
Beste Hungu, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Wij doen elke dag onze uiterste best om de bestellingen de volgende dag te kunnen leveren. Fijn dat dit gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Snel
Beste Lokman, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl
Prima assortiment en webshop om vaker wat te kopen
Beste Gerrie, Bedankt voor je positieve review. Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven! Hierdoor kunnen we onze website blijven verbeteren en optimaliseren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
alles goed gegaan
Beste Werner, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Kabelshop is de zaak bij uitstek voor al je kabels!
Beste Maikel, Bedankt voor je feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Alvast een hele fijne dag gewenst en hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Vlotte afhandeling, tijdig geleverd. 10/10
Beste Dirk, Dat vinden we erg leuk om te horen, bedankt. Altijd fijn om een compliment te krijgen. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Zeer snelle levering en product word goed beschreven top
Dankjewel voor de positieve reactie, Jim! We houden dit vast en hopelijk zien we je snel weer terug in de webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Ik zou zaterdag 15-8 mijn spullen ontvangen stond bij de track & tracé die ik van jullie kreeg. Zaterdag niks dus op internet gekeken stond er ineens, bezorging dinsdag 18-8. Dinsdag weer niks dus weer gekeken staat er ineens zonder melding van jullie gehad te "naar verwachting bezorging op woensdag 19-8, pakket is nog niet door postnl ontvangen". En nu kijk of het vandaag dan komt want heb van jullie nog steeds niks gehoord. Staat er dat ze nog niet weten wanneer de levering zal zijn. Pakket van Kabelshop wordt wel door postnl verwacht maar is nog niet ontvangen. Hoe dan??? Dus deze melding op uw site "Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!" Gaat voor ons helaas zeker niet op!
Beste Raymond, Erg spijtig dat bij jouw bestelling het één en ander verkeerd lijkt te zijn gegaan. Het is een ontzettend drukke tijd waarbij er rekening gehouden dient te worden met richtlijnen en aangepaste werkzaamheden in verband met het COVID-19 virus. Desalniettemin erg jammer dat jouw bestelling vertraging heeft opgelopen. met vriendelijke groet, kabelshop.nl