nog niet kunnen beoordelen

ik had roundup laten komen met een een snelle bezorging dat is snel.. maar de raund up is vandaag precies een week gespoten en zie bijna niks verdwijnen . er staat 10 dagen voor maar het meeste groeit weer gewoon door . een kand met de oude vertrauwde azzijn gedaan . efect al na een paar uur . en vooral met mos ..maar het vlatte gras tussen de tegels groeid mat bijde behandelingen gewoon door.. ik zelf ben dus over de roundup helemaal niet tevreden.. ik beveel de snellelevering wel aan maar het product tot heden niet..

Niet morgen in huis en vloeistof was uitgelekt

Het morgen in huis principe is niet gelukt. Vrijdag besteld en pas dinsdag geleverd. Ook al was het zaterdag een feestdag, maandag had ik de zending verwacht. De bidon met kristal clear product moet gelekt hebben want de doos was helemaal nat en smerig vanbinnen.

snel en zeker

Prima webwinkel

probleemloos en correct geleverd

probleemloos en correct geleverd

Zeer geslaagd

Opnieuw zeer tevreden, ditmaal een drieweg coax-splitter vanwege nieuwe ziggo kastjes, supersnel geleverd en werking 100%

LEVERING ZOALS BELOOFD

Snelle levering, artikelen goed verpakt en de artikelen voor een goede prijs.

Fout geleverde kabelschoentjes uitstekend opgelost.

De fout geleverde kabelschoentjes hoefde ik niet terug te sturen en mocht deze behouden. Ik krijg als nog de juiste kabelschoentjes toegezonden. Uitstekende service en dus een zaak waar ik in de toekomst weer zal bestellen.

Goede producten snel geleverd

het was de eerste keer dat ik iets bij hen bestelde maar het is zeer goed bevallen. een redelijke prijs en een snelle levering.

Supersnel en correct

Goede webshop en supersnel bezorgd. Beveel ik aan.

Goed snel en correct

Bestelling gedaan en een dag later al mijn aankopen ontvangen. Netjes verpakt en meteen alles klaar voor gebruik.

Keurig

Snelle levering, product zoals omschreven, heldere communicatie. Helemaal goed.

Goed product en snelle service

Het door ons bestelde product werd snel geleverd. Voldoet aan al onze verwachtingen. Kabelshop biedt prima service, zeker aan te bevelen.

Snelle levering helemaal top vrijdag avond om 10 uur besteld volgende dag in huis

Duidelijk, snel en netjes verzonden

Idem

Snelle levering en goede prijs.

De webshop is overzichtelijk. De levering was, zoals beloofd, gelijk de volgende dag. De prijs was prima, goedkoper dan dezelfde producten bij andere webshops.

Good product for garden and open area

It attracts and kills mosquitoes and flying insects inside house...

Vandaag besteld morgen in huis

Zoals zoveel bedrijven adverteren heb je het hier inderdaad de dag erna in huis, Ipv op voorraad in de webshop en zodra je betaald hebt is het toevallig backorder bij vele andere bedrijven. Maar niet bij de kabelshop!!!!!!!

's Avonds om 18u besteld en de dag erna al geleverd, zelfs in deze tijden van Corona/Covid-19

Prima webshop !

Prima service. Snel en correct.

Proficiat doe zo voort

Zoals beloofd op de gewenste datum en het juiste product. Tot weldra Christiane

Prima snel besteld snel in huis

gewoon een goede winkel.

Prima ervaring

Prettige site: zonder problemen bestellen en betalen en een zeer snelle levering. In één woord "perfect". Carry-on.......

Snel en goed geleverd

Prima kwaliteitsmerken voor een billijke prijs

Probleemloze bestelling en goed verpakt geleverd met handtekening voor ontvangst. Kwaliteitsproducten van goede merken tegen een redelijke prijs. Ik ben gewoon zeer tevreden. [Suggestie: meer gedetailleerde filter- en sorteeropties (laagste/hoogste prijs, etc.) aanbieden in de zoekmachine van de webshop, om het gebruiksgemak nog verder te verhogen.]

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK