hoge kwaliteit, snelle levering, keurig verpakt, beste prijs, de beste site voor kabels
Dankjewel voor de positieve reactie, Richard! We houden dit vast en hopelijk zien we je snel weer terug in de webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Prima ervaring met deze webshop, ruim assortiment voor redelijke prijzen. Voortgang bestelling per E-mail, snel geleverd. Besteld product voldoet volledig aan de verwachting.
Beste Jan, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Snelle levering. Top service.!
Beste Alphons, Wat een leuk compliment, dankjewel. We wensen je nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Super snelle service … en ook nog de laagste prijs !!!
Beste Josiane, Bedankt voor je positieve review. Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven! Hierdoor kunnen we onze website blijven verbeteren en optimaliseren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
‘s Avonds om 21.30 uur besteld, volgende dag om 8.30 uur gratis bezorgd met PostNL. Goed geregeld, en prima op de hoogte gehouden van het bestel- en bezorgproces via e-mail. Dik tevreden!
Beste Jan, Dat vinden we erg leuk om te horen, bedankt. Altijd fijn om een compliment te krijgen. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Super snelle levering
Beste Marcel, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Wij doen elke dag onze uiterste best om de bestellingen de volgende dag te kunnen leveren. Fijn dat dit gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Netjes verpakt en werk fantastisch voor een leuke prijs.
Beste Henry, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Bestelling geplaatst,, nog geen 12 uur later bestelling geleverd. Top.
Beste Son, Dankjewel voor de positieve reactie! We houden dit vast en hopelijk zien we je snel weer terug in de webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Datakabel besteld, CAT6A, van een dikte dat er 2 in een 19mm buis passen. Kabel voldoet prima en was er binnen 24 uur
Beste Rob, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw bestelling en onze service. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl
Zelfs in Coronatijd doet Kabelshop wat zij beloofd. Snel geleverd en de kwaliteit subliem!
Beste Dick, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Wij doen elke dag onze uiterste best om de bestellingen de volgende dag te kunnen leveren. Fijn dat dit gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Overzichtelijke site met alle benodigde info en snelle levering tegen een zeer schappelijke prijs.
Beste Ed, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Wij zijn heel tevreden van onze aankoop en snelle en foutloze levering.
Beste Dirk, Dat vinden we erg leuk om te horen, bedankt. Altijd fijn om een compliment te krijgen. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Duidelijke website en snelle levering.
PRIMA
Beste meneer van Langelaar, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl
Vlotte service. Komen beloftes na.
Beste mevrouw Akkerman, Bedankt voor je positieve review. Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven! Hierdoor kunnen we onze website blijven verbeteren en optimaliseren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Vandaag besteld, morgen thuis, deze spreuk werk echt bij Kabelshop.nl .Zeer tevreden over deze zaak!
Beste Piet, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Goed bedrijf
Beste Cisca, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Top product en een snelle levering
Beste Anton, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en het product. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl
KlNtvriendelijk
Beste meneer Nolles, Dat vinden we erg leuk om te horen, bedankt. Altijd fijn om een compliment te krijgen. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Onze deurbel en batterijen werden supersnel geleverd, en bevallen prima!
Beste meneer Hogeboom, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dit is voor ons erg belangrijk want alleen op deze manier kunnen wij onszelf blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Een bestelling leveren waarbij een product gewoon ontbreekt terwijl het op de pakbon staat. Meteen gebeld en na een kwartier in de wacht afgepoeierd worden met mededeling dat je maar even moet mailen. Vervolgens krijg je zonder dat door mij gemaild is plots een mail met de mededeling dat eea wordt ''onderzocht'' en dat er eventueel daarna weer contact wordt opgenomen. Teruggemaild met de vraag me het artikel gewoon te leveren omdat ik ervoor betaald heb en het mijn probleem verder niet is. Niets op gehoord en na een week nog steeds het missende product niet ontvangen. Wat een slechte communicatie en service... Nooit meer Kabelshop voor mij.
Beste Sandra, hartelijk dank voor je feedback. Fijn dat we nog even contact hebben gehad naar aanleiding van deze situatie en dat we tot een oplossing zijn gekomen. met vriendelijke groet, kabelshop.nl
Rookoven Perel aangekocht maar na 6 rook beurten is de verf beginnen afbranden en roest tot gevolg. Bij navraag bij Kabelshop klonk het dat het mijn schuld was door verkeerd gebruik van het toestel. Dit terwijl ik de richtlijnen correct gevolgd heb. Gevolg geen garantie en zeker geen oplossing aangeboden voor herstel. Nu na nog een rookbeurt begint ook op andere plaats de verf af te branden. Dus mijn ervaring is zeer slecht en ik raad Kabelshop zeker niet aan omdat ze beloften absoluut niet na komen. Nee aan niemand. Zeer ontevreden klant
Besteld en snel in huis
Beste Tineke, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl
prima service
Dankjewel voor de positieve reactie, Hendrik! We houden dit vast en hopelijk zien we je snel weer terug in de webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Het artikel in uitstekende staat ontvangen en voldoet aan mijn verwachtingen.
Beste Jasper, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw bestelling en onze service. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl