In de warme tijden 2 ventilatoren Besteld en de volgende dag al binnen.

not reliable

I order equipment a Tuesday, we are Friday same hour and nothing was dispatched. They claim Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen thuis! This is not true. They don't deserve any star. Service is bad.

Grote klasse!

Onlangs, in de vooravond van een zekere dag, bestelde ik bij Kabelshop twee staande ventilatoren. Tot mijn verbazing werd mijn bestelling de volgende morgen om plm. half tien keurig verpakt afgeleverd. Kabelshop is voor mij niet alleen een snelle, maar ook een zeer betrouwbare webshop. Grote klasse!

Hoezo voor 23:59 besteld, morgen in huis?

Dinsdag besteld, donderdags nog steeds niet in huis. Maak alsjeblieft geen reclame met iets dat je niet waarmaakt, dat geeft slechte beoordelingen.

Goede en snelle afhandeling tot en met leveren.

Sinds ik mijn bestelling had geplaats, ben ik altijd op de hoogte gehouden over de stand van zaken i.v.m. het leveren van mijn bestelling en er werd wel direct werk van gemaakt. vanaf inpakken tot leveren precies gevolgd en correct en snel. mijn dank voor de goede en snelle afhandeling en service.

zondag besteld nog steeds niet geleverd

Ik had zondag een bestelling gedaan. Maar nu op woensdag nog steeds niet geleverd, Dus zeker niet voor 23:59 besteld volgende morgen in huis. Ook nu track en trace nog steeds niet verzonden:-(

zeer correct afgehandeld.

Was just in time geleverd.

Super snelle levering.

Bestellen voor 23.59 uur en de volgende dag in de ochtend al geleverd.

snelle verwerking en levering!

's avonds om 21.30 uur besteld, volgende ochtend om 9.30 uur in huis!

Super snelle service

Een goede duidelijke website met snelle service

GEWELDIG!!!

Op vrijdag bestelling geplaatst en de volgende dag bestelling om 15.00 al ontvangen! Dikke pluim! In de avond de bestelling in elkaar gezet, alles klopte en de ventilator was klaar voor gebruik! Een KOOPJE en nog zonder verzendkosten ook.

Vlotte verzending, goed product

De naam kabelshop doet niet erg denken aan een webwinkel die spullen verkoopt om je zwembad te onderhouden. Hoe dan ook, prima webshop.

Gemakkelijk en snel

Duidelijke site, zéér snelle levering: 22:00 besteld en de volgende dag om 10:00 bezorgd! Enige minpuntje was dat je een account aan moet maken. Gedoe met nog een wachtwoord... Aan te bevelen!

Geweldig service!

Ik vroeg of het op rekening kon. Ja dus. Men belde mij netjes op dat er vertraging kon ontstaan door de hittegolf en corona. Ik vroeg of het mogelijk was op een dag te laten bestellen dat ik vrij was. Kon ook, maar men gaf het advies om toch de order te plaatsen i.v.m. de vertraging. Mag en kan ik het ook bij de buren laten bezorgen? Kon ook en het was netjes op de doos aangegeven. De bestelling geplaatst op donderdagavond en vrijdag voor 12:00 was het bij de buren netjes geleverd. Prijzen zijn goed en goedkoop. Alleen een advies om bij de deurbellen een goede installatie omschrijving met plaatsjes te laten aanleveren door leverancier. Het was nog wel een karwei om het voor elkaar te krijgen. Gelukkig hebben we You tube.

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering, goed verpakt en duidelijk aangegeven wanneer het pakket onderweg is!!

Goede vlotte service

Prima producten (buxusmot :( ) en lekker vlot. Helaas was wel de doos kapot gegaan maar bestelling was compleet. Bedankt ook Postnl, toch netjes afgedaan

Super snel en goed geregeld en dikke 10 voor www.kabelshop.nl

Heel snelle levering

Artikel besteld en heel snel geleverd ook heel goed ingepakt

Goeie prijs, super snelle levering!

Goede prijs en volgende dag geleverd.

makkelijk bestelproces, goede communicatie en snelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Zet snelle levering

Product schijnt niet te werken

Binnen 24 uur in huis

Super tevreden de hoes past precies

Snel en deskundig geleverd

Binnen 1 dag ons product in huis , super