prima gegaan alles volgens afspraak
Beste Marcel, Wat een leuk compliment, dankjewel. We wensen je nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Beste Pauline, Dat vinden we erg leuk om te horen, bedankt. Altijd fijn om een compliment te krijgen. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Professioneel, Snelheid, Klantvriendelijkheid
Beste meneer Brack, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dit is voor ons erg belangrijk want alleen op deze manier kunnen wij onszelf blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
zeer snelle en zorgvuldige levering , foto's op website zijn in principe goed , maar zouden nog iets duidelijker kunnen ( verschil in schroefdraad en maat bv.
Beste David, Bedankt voor je positieve review. Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven! Hierdoor kunnen we onze website blijven verbeteren en optimaliseren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Het juiste artikel op de afgesproken tijd.
Dankjewel voor de positieve reactie, Cor! We houden dit vast en hopelijk zien we je snel weer terug in de webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Vandaag bestelling geplaatst en morgen in huis top ! Service!
Beste Biljana, Bedankt voor je feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Alvast een hele fijne dag gewenst en hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Snelle levering alles PRIMA
Beste Gerrit, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Zéér snelle service
Beste Marja, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij hopen u snel terug te zien in onze webwinkel! met vriendelijke groet, kabelshop.nl
Had voorheen nog nooit besteld bij kabelshop. Kan na levering zeggen dat alles perfect conform afspraak en belofte geleverd is. Ook de prijs van de bestelde artikelen was aantrekkelijk.
Beste Harry, Bedankt voor je positieve review. Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven! Hierdoor kunnen we onze website blijven verbeteren en optimaliseren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Dankjewel voor de positieve reactie, Edwin! We houden dit vast en hopelijk zien we je snel weer terug in de webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
De insectenvanger was zeer aantrekkelijk geprijsd en is snel en correct geleverd.
Beste Gerard, Bedankt voor je positieve review. Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven! Hierdoor kunnen we onze website blijven verbeteren en optimaliseren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Vlotte levering
Dankjewel voor de positieve reactie, Wytze! We houden dit vast en hopelijk zien we je snel weer terug in de webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Item in de avond besteld volgende morgen om 10.00 uur bezorg (zaterdag)
Beste Bertil, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dit is voor ons erg belangrijk want alleen op deze manier kunnen wij onszelf blijven verbeteren. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Ventilator die overal uitverkocht was bij Kabelshop moeiteloos weten te bemachtigen voor een prijs die niet hoger lag dan in de winkel. Tevens razendsnelle levering, 's avonds besteld, de volgende ochtend in huis. TOP!
Beste Rienie, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Volgende dag was mijn bestelling binnen uitstekend
Beste Ertugrul, Wat een leuk compliment, dankjewel. We wensen je nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Ventilator besteld en netjes de volgende dag bezorgd!
Beste Ruben, Bedankt voor je positieve review. Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Eenvoudige bestelprocedure, snelle afhandeling en bezorging. Apparaat werkt vooralsnog naar behoren.
Beste Maarten, Dat vinden we erg leuk om te horen, bedankt. Altijd fijn om een compliment te krijgen. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Ik heb de mollenverjager perel besteld en had het idd de volgende dag in huis en ook rond het tijdstip dat er gezegd is. Helemaal top dus. Mollenverjager is in gebruik en idd kwam de mol eerst flink in de tuin en nu op de 4e dag gaat hij richting hek en hopelijk de tuin uit. Het apparaat geeft om de 30 seconden een pieptoon. Het is een beetje irritant, maar meneer mol is veel irritanter. Dus als dit zo doorgaat dan zijn we hopelijk op een vriendelijke wijze van mwneer mol af.
Beste Gaby, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, dit is voor ons erg belangrijk! Fijn dat u tevreden bent met de bestelde verjager. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Vlugge servies
Beste Pol, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Verhouding prijs/kwaliteit is super, snelle levering
Beste mevrouw Vardar, Bedankt voor je positieve review. Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om ons feedback te geven! Hierdoor kunnen we onze website blijven verbeteren en optimaliseren. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
duidelijk site, super snelle levering
Beste Wilma, Dat vinden we erg leuk om te horen, bedankt. Altijd fijn om een compliment te krijgen. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Snel verzonden Prima product Prijs kwaliteit top!
Beste mevrouw Schonewille, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Beste Piet, Bedankt voor je feedback! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Alvast een hele fijne dag gewenst en hopelijk zien we je snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Het is niet mijn eerste bestelling geweest en op naar de volgende, ik kocht nu ook voor de eerste maal benodigdheden voor de jacuzzi en dit aan een zéér concurrentiële prijs met de goede service van kabelshop!
Beste Kristof, Dat vinden we erg leuk om te horen, bedankt. Altijd fijn om een compliment te krijgen. Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Veelal wordt een netwerk uitgebreid via powerline extenders. In theorie klinkt dit mooi, maar de praktijk wijst uit dat er vaak te veel ruis op het stroom netwerk is om een goede stabiele verbinding te krijgen. Met deze Hirschmann Inca 1G kan je je thuis netwerk uitbreiden over de bestaande coax kabels. Vandaag de dag worden de coax kabels nog amper gebruikt en zijn daarmee zeer geschikt om je thuisnetwerk uit te breiden. Eindelijk volwaardige tv in de slaapkamer, incl netflix, terugkijken van opnames en uitgesteld terugkijken. De levering door kabelshop was prima, zoals je tegenwoordig van een webshop mag verwachten.
Beste Jeroen, Fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien op Kabelshop.nl Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl