Snel en accuraat

Levering snel

Levering lekker snel en accuraat Zeer tevreden

Gewoon goed, Snelle en correcte levering.

Helemaal prima

Goed.

Prima service snelle levering

Prima service, snelle levering

Snelle levering netjes

Levering heel snel

2x wat besteld en het werd snel geleverd ondanks de corona ellende klantenservice reageert ook snel ik kom zeker terug

Zeer goed geholpen

Gisteren bestelling binnen gehad. Maar is ruimschoots goed gemaakt

netjes geleverd

goede service

Alles goed geregeld

super service Top!

Pakje niet ontvangen na een maand door de post Mail naar Kabelshop.nl ze hebben een nieuwe bestelling gedaan 3 dagen daarna ontvangen super service

Via een kennis deze site vernomen...ben er blij mee

zeer slecht

zeer slechte kwaliteit is niet aan te raden.

Compleet assortiment, snelle levering en uitstekende klantenservice

Ik bestel al jaren naar alle tevredenheid bij Kabelshop.nl. De laatste zending was helaas tijdens transport van PostNL kapot gegaan, maar na overleg via Whatsapp met de klantenservice lag er twee dagen later kostenloos een vervangend product op de mat. Zeker een aanrader dus!

Levering prima maar slecht retourbeleid

Bestel/leveringsproces verliep prima en snel en gratis verzenden boven € 30,-. Producten ook goed en zoals verwacht. Helaas moet ik 2 producten retourneren. Hiervoor moet je eerst: - een heel formulier invullen, - mailen, - wachten op toestemming - na toestemming moet je zelf de verzendkosten circa € 6,75 betalen - blijkt ook dat ze de verzendkosten voor het versturen alsnog in rekening brengen, omdat de totale bestelwaarde beneden de € 30 gekomen is!!! Dit laatste heb ik echt nog nooit meegemaakt!! Als ik de producten nu terug stuur krijg ik bijna niets terugbetaald en kan ik de spullen beter houden of weggeven. Ben er klaar mee en laatste keer dat ik bij kabelshop.nl besteld heb. Zal het ook zeker niet aanbevelen.

Eenvoudig bestellen snel geleverd

Makkelijke bestelling en via postnl servicepunt 2 dagen erna op mijn gemak opgehaald.

Besteld en vlot mn artikelen in huis, gewoon top

Alles goed gegaan zeer tevreden met de bestelde producten.

Goede prijs/service

Snelle levering Correcte afwerking En goede prijs

Vlotte service snelle bezorging allemaal dik voor elkaar

Vlotte service snelle bezorging allemaal dik voor elkaar

Van bestellen tot in huis hebben is prima gegaan

Xxxxx

zeer goed

Goed product tegen een lage prijs en snelle levering.

Betrouwbaar en snelle levering

Mijn bestelling werd de volgende dag al correct geleverd en was goed te volgen.

Wij waren op zoek naar filtertjes voor onze filterpomp. Bij de Kabelshop zijn we snel geholpen en hadden we de spullen een dag later al binnen.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK