goed prijs

snel en goed prijs

Goede product

Het werkt goed en is stil. Jammer dat de tussenkoppling voor de zwembad niet passen bij een Intex zwembad. Dus wij moesten deze apart bestellen. Dus niet voor alle zwembadden.

Prima afgehandeld

Bestelling was prima afgehandeld. Top

Prima, doet wat het beloofd, niet meer, niet minder.

Snelle en verzorgde afwikkeling van mijn bestelling. Gebruiksgenot: zo aangesloten en klaar.

bovendien werden mijn vragen goed en duidelijk beantwoord als het om het artikel wat ik kocht gaat.

Uitstekende en vooral snelle service

Snelle verzending ,doen wat ze beloven

JIT (just in time) levering

Zoals besteld alles correct geleverd

Helemaal goed!

Beloftes werden nagekomen

Goede duidelijke site, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snelle levering en netjes verpakt, ik vind dit een topbedrijf

Prima shop

Optijd en netjes geleverd volgens afspraak. Een aanbeveling waard.

Topservice

Hele snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

prima winkel, snelle levering

Groot assortiment en gevonden wat ik nodig. helaas was wel de minimale lengte van de Ziggo gecertificeerde kabels 1.5m. liever iets korter besteld.

Prijs kwaliteit super en levering de volgende dag.

Prijs kwaliteit super en levering de volgende dag.

Goede en snelle levering zelfs in deze drukke Corona tijd!

Levering altijd netjes op tijd. Goede communicatie/ informatie over levering. Product naar wens. Gewoon goed!

Snelle levering van goede producten

Ik bestelde voor het eerst artikelen voor de tuin bij Kabelshop en ben aangenaam verrast door het bestelproces en de snelle levering van de producten.

Besteld, vlot geleverd en werkt perfect!

De producten kwamen goed verpakt aan. Van tevoren werd ik nog even gebeld door een vriendelijke dame van de klantenservice om de order nog even door te spreken en dat was heel fijn

Snel geleverd mooi product

Mooie schaal van kunststof maar ziet uit alsof hij duur was. Heel tevreden.

Geen moeilijk product maar wel de volgende dag in huis. Bij Bol.com wacht ik nu al 2 weken op een stofzuigerborstel. Goede prijs een snel geleverd. Top dus

Geweldig!

Op een donderdag rond 22:00 heb ik via kabelshop.nl een draadloze bel besteld. Om 23:00 kreeg ik al een bevestiging dat het verzonden was en de volgende ochtend om 9:00 had ik het in huis. Goed product en supersnelle levering!

Doet het goed

De accu werkt prima.

correct, afspraak nagekomen. Natuurlijk even wachten of het product doet wat het belooft te doen.

Snelle levering tijdens corona

Ik ben zeer te spreken over de snelle adequate levering van jullie kwaliteits producten,

Snelle en fantastische service wanneer artikel niet in goede staat afgeleverd was.

Voor het eerst had ik via Kabelshop.nl diverse artikelen besteld. Op één artikel na was alles goed en voldeed precies zoals op kabelshop.nl beschreven was. Communicatie via mail, betreft één artikel, verliep vlekkeloos en al mijn mails werden zeer snel beantwoord. De juiste artikel, zoals beloofd op hun website, werd wederom meteen naar me opgestuurd. Ik kan eenieder aanraden om hier te shoppen. De prijzen zijn aantrekkelijk en service is uitmuntend.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK