Respuesta del dueño del negocio
Beste Marco,
Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met onze service. Dit is uiteraard niet onze intentie.
Wanneer er sprake is van een defect heb je hier uiteraard garantie op. Wij zien je reactie dan graag tegemoet.
Indien er geen sprake is van een defect mag deze uiteraard onder de retourvoorwaarden terug gestuurd worden, het is inderdaad wel van belang dat het artikel nog in nieuwstaat verkeerd.
Ik wil je graag uitleggen waarom kosteloos retourneren niet tot de mogelijkheden behoort bij onze webshop. Wij hanteren lage marges en scherpe prijzen zodat we onze producten zo voordelig mogelijk kunnen aanbieden aan onze klanten. Andere bedrijven kiezen ervoor om de retourkosten vooraf door te berekenen in hogere productprijzen, waardoor je eigenlijk altijd betaalt voor je retour. Wij kiezen ervoor om dit niet door te berekenen naar de klant, waardoor je alleen kosten maakt als je iets daadwerkelijk retourneert. We hopen dat je begrip hebt voor onze motivatie en mochten er nog verdere vragen zijn dan horen we het graag.