snelle levering exact wat ik zocht 2.1 cdmi

goed product duidelijke omschrijving en snelle levering.

ruim assortiment

Ruim assortiment en snelle levering

Makkelijk en snel

Snelle levering makkelijk bestellen

prima service!!

zeer eerlijke en snelle afhandeling

Alles ging goed en soepel bestelling was binnen twee dag in huis

Hele goede service

De gekochte dimmer is tijdens het monteren stuk gegaan. Dit valt niet onder de garantie, maar wij kregen wel binnen een dag kosteloos een nieuwe dimmer toe gestuurd. Super.

zeer netjes geholpen aan de tel.

zeer netjes te woord gestaan aan de mensen van de telefoon dikke 10

Geweldig!

Goede kwaliteit, erg goedkoop, snekke levering! Kortom top!

doen wat ze beloven!

Prima website. Doen wat ze beloven. Veelzijdige keuze en mooie prijzen!

Wat een topservice!

Bestelling geplaatst na 22 uur en de volgende ochtend om 11 uur de bestelling al netjes in huis!

Zeer nette levering.

Goed in alle opzichten.

Op tijd en goeie kwaliteit

Op tijd en goeie kwaliteit mvrgr roland

Gewoon perfekt

Bestelde art super snel ontvangen .

Ben zeer tevreden over kabelschop hebben mij goed geholpen top

Heb een warmte kussen besteld daar ik het verkeerde huis nr had door gegeven heeft post nl het retour gestuurd heb het door gegeven ze hebben mij 3maal terug getelefoneerd en alles perfect geregeld een super bedrijf voor mij top 👍

Snelle levering! En geen problemen

Geen opmerkingen, En zeer snelle levering!

Bestelling niet compleet

Bestelling ontvangen waarbij 5 artikelen ontbraken. slechte service

Correcte en betrouwbare webshop

Prima verloop van A tot Z. Niets op aan te merken. Topshop!!! *****

Goed en snel

Na ontvangst van mijn veel te hoge gasrekening besloot ik de gasverwarming te laten voor wat het is en een elektrisch kacheltje te kopen. Die vond ik bij Kabelshop voor een heel warm prijsje. De kachel doet het fantastisch, binnen een paar tellen is mijn kamer lekker aangenaam. Ik gebruik nu dus heel bewust de verwarming en worden geen kamers verwarmd waar niemand is. Goed gevoel. De bezorging was ook razendsnel, binnen één dag stond Post.nl al op de stoep met mijn nieuwe vriendje ;-)

Snel afgeleverd op men thuisadres

Snel correct afgehandeld, en goedkoop.

Alles dik in orde, prima shop!!!!

Goede shop en goede ervaring

Mijn zoektocht begon op Google en daarbij kwam dus Kabelshop hoog gerankt (ook de adver) dus ben ik gaan zoeken op de website en vond snel een kabel die mij niet alleen goed leek maar ook een goede prijs had. De website is erg duidelijk en snel genoeg. De diverse catagorieen staan netjes ingedeeld met plaatjes (mens is visueel ingesteld) dus je kunt zonder eigenlijk de tekst te lezen waar je weg snel vinden. Call to actions zoals de klantenservice info en vooral het telefoonnummer die groot aanwezig is maakt het makkelijk om je vraag te stellen zonder veel te moeten scrollen of zoeken op de site. Kabelshop doet het ook slim om de klantenrevies/shopping awards en de betaalmogelijkheden goed duidelijk in beeld te zetten zodat je die niet over het hoofd kunt zien. Ik mis alleen een chat mogelijkheid dat zou de website wel afmaken in mijn ogen, omdat er toch mensen zijn die net iets meer willen weten die kunnen dan snel worden geholpen. Mijn bestelde kabel kwam netjes op tijd en was goed verpakt en werkt prima. Al met al een prettige ervaring die ik zeker kan aanbevelen.

Levering op tijd. Goede aankoop

Duidelijke website en snelle levering.

Op de website staan duidelijke productomschrijvingen. Levering binnen 24 uur.

Erg snel geleverd,goede kwaliteit

52 Koningsbeltweg