Keurige levering en eerlijke prijs

Correct, duidelijk en snelle levering

Exact gekregen wat ik besteld heb

Precies gekregen wat ik besteld heb

Website en verzending eenvoudig

Alles eenvoudig omschreven en tot op heden ook snel en zonder problemen aangekregen. Alleen de koerier kan soms uw pakketje afleveren zonder handtekening en het pakketje ergens leggen zodat je het moet zoeken maar daar kan kabelshop weinig aan doen...

Goede ervaring

Ondanks problemen met product goed overleg met kabelshop

Zeer goed en snelle severs

Super snel je stopcontacten bestellen. Volgende dag al binnen! Bij problemen of vragen is de klantenservice ook super duidelijk en reageren snel!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

De bestelde producten werden aan een scherpe prijs conform afgeleverd. Een betrouwbare online shop!

Ik heb zelf meer vliegen doodgeslagen dat het apparaat gevangen heeft!

We hadden last van een vliegenplaag en ik heb toen een elektrische vliegenvanger besteld. Keurig op tijd geleverd, maar ik heb zelf meer vliegen doodgeslagen dat het apparaat gevangen heeft!

exact wat ik bestelde en 's anderendaags geleverd

exact wat ik bestelde en 's anderendaags geleverd

prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Vriendelijk en concurrerende prijzen

Vriendelijke en deskundige informatie met concurrerende prijzen

Snel, attent en correct wordt gehandeld en geleverd

Bij bestelling werd ik ongevraagd geattendeerd op relevante bijkomende producten die ikzelf was vergeten. Levering en afwikkeling verliep snel en correct. Heb snelheid van betalen daarmee in overeenstemming gebracht. Zie mij maar als nieuwe vaste klant.

Makkelijke website goede prijzen en snelle levering zoals beloofd op de website

mooi en snel geleverd wat ik besteld had.

Prima.

Het product voldoet en de levering verliep vlekkeloos. Mijn suggestie zou zijn om bij het bestellen van het artikel de klant de mogelijkheid te geven om aan te geven op welke dag en tijdens welk dagdeel het artikel bij voorkeur thuis kan worden bezorgd.

Netjes geleverd de volgende dag

Prima bedrijf

Duidelijk site en snel geleverd 👍

prima product en volgens afspraak geleverd

prima product en volgens afspraak geleverd

Okee

Ik bestel iets, jullie doen het in een envelop en versturen het. Post bezorgt het. As simple as that, kind kan de was doen. Gemiddeld aantal sterren gekozen, want dit is toch corebusiness van webshop.

Alerte klantenservice bij Kabelshop.nl

Naar aanleiding van mijn review op hun website werd ik door een medewerker van de klantenservice Kabelshop.nl gebeld. Mijn klacht is tot tevredenheid afgehandeld.

Uitstekend heel heel tevreden

Heel snel geleverd en de bestelling was goed verpakt hebben echt hun best gedaan zodat ons mama dat bejaard is 85 en ik zwaar invaliede 57 de staande ventilator goed konden gebruiken hebben echt hun best gedaan zodat we het al vrijdag hadden een heel serieuse site en betrouwbaar zou het aan iedereen aanbevelen om daar eens op deze site te kijken wat bij andere zoals bleucool echt heel slecht stuurde 2 kapotte mini aircooler en heb het terug gestuurd maar krijg mijn geld van 119 euro niet terug echte bedriegers ben blij dat ik deze dit ben tegen gekomen dikke pluim voor hun en zal er nog bij bestellen

Snelle levering, goede communicatie via mail, prima product.

Gewoon top!!

Netjes te woord gestaan aan de telefoon en daarna super snel geleverd

Mooi vlug geleverd

Erg vlug geleverd geweest

Goed Maar ik zou toch willen adviseren om de procedure bij het bestellen wat eenvoudiger te maken. Gewoon een bestelling doen en betalen per Ideal. Willy

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK