Serieuze aandacht bij een probleem

Serieuze aandacht bij een probleem Ik liet een wandcontactdoos zien via de e-mail met de vraag welke kabel past bij die wandcontactdoos. Het antwoord was, volgens mij is er latex over de wandcontactdoos geverfd waardoor u geen geschikte kabels kon vinden. Later kwam ik er zelf ook achter dat er latex over geverfd was, op de foto kon ik dat niet zien, maar de medewerker van alle kabels zag het wel op de foto.

Super verkoper

Snel mijn bestelling ontvangen. Keurig verpakt en het ziet er goed uit. Voor anderen een aanrader en vertrouwt om te kopen.

Levertijd en voorraad klopt niet!!

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Mooi niet!! Site zag er mooi uit en de kabels zouden op voorraad zijn. Kreeg de volgende dag een telefoontje dat de kabel niet op voorraad was en dat er een levertijd van een week op zat. De overige kabels komen vervolgens 2 dagen later. Site zag er mooi uit, jammer dat ze het niet waar kunnen maken.

Erg klantgericht

Goedkoop, snel geleverd. 1 Artikel bleek niet op voorraad, keurig over gebeld, vriendelijke en behulpzame klantenservice. Aanrader!!

Besteld, en de volgende dag al geleverd. Aanrader

Prima, en zoals beloofd de volgende dag in huis.

Hartelijk dank voor de snelle verzending van mijn bestelling.

Fijne webwinkel, zeer snelle en keurige levering

Prima webshop: overzichtelijk, duidelijk en informatieverstrekking ruim in orde. Bestelproces is simpel, gemakkelijk en plezierig. Productinfo is bijzonder compleet! Erg blij mee. Bestelling was uitermate snel en correct verzonden. Pakket zag er uitstekend uit! Schoolvoorbeeld voor webshop-land. Absoluut aanbevolen!

snel geregeld

snelle levering ,alles goed geregeld.

Duidelijk en overzichtelijk

Makkelijk te vinden wat ik zocht. Goed gestuurd door het programma. Goede toelichting. Snel af te handelen. Snel aangeleverd. Prima

bestelling vlekkeloos en snel

bestelling vlekkeloos en snel

slechte service

slechte service. please dont buy here

Snel én zeer klantvriendelijk!

Verkeerde artikel besteld en samen met een werknemer gezocht naar een passend alternatief! Volgende dag in huis, dat is pas service!

Fantastisch!

Zeer snelle levering en adequate informatie op de website.

Super slecht ze blijven je spammen met irritante mailtjes ondanks dat je je hiervoor uitgeschreven h

STOP MET MAILEN!!!!!!!!!

zie onder

Prettig snelle en juiste afhandeling van de bestelling

Top !

Vlotte levering, alles in orde.

Was goed

Goed, snelle levering en je krijgt wat je besteld

Zie boven

Juiste produkt op tijd geleverd

Prima en snelle levering

Wij bevelen deze site aan!

Goede service.

Pas een keer een online aankoop gedaan, pakket werd netjes en snel geleverd.

Prima geregeld

snel en goedkoop