Respuesta del dueño del negocio
Beste meneer Zargar,
Wij vinden het jammer dat u onze service als slecht heeft ervaren, aangezien onze klantenservice u meermaals tegemoet is gekomen bij uw bestelling. U had de producten die u besteld heeft, met spoed nodig en helaas heeft de bezorgdienst vertraging opgelopen. Daarom hebben we u aangeboden om een nieuwe order op te halen, waarbij u tegen een kleine meerprijs een beter alternatief meegekregen heeft. Daarmee ging u ter plekke akkkoord en ook het ophalen van de bestelling is verder naar wens verlopen. De vertraagde kabel heeft u op onze kosten terug kunnen sturen.
Echter heeft u de afspraak wellicht verkeerd begrepen, waardoor u het factuurverschil op uw rekening had verwacht. Daarover belde u na enkele dagen op. We vinden het vervelend dat er een misverstand ontstaan is en hebben geprobeerd dit met u op te lossen. Nadat u echter meerdere medewerkers uitschold, bereikte ook onze service en welwillendheid een grens.
We hopen dat u deze situatie in een ander licht bent komen te zien, en zien u graag opnieuw bij Kabelshop.nl
Met vriendelijke groet,
Kabelshop.nl Team Webcare