Pluspunten
Dit bedrijf doet nog eens moeite voor zijn klanten! Net een stapje meer dan de rest. Ik had door mijn eigen toedoen kabels besteld maar naar de verkeerde postcode laten sturen. Omdat ik al een dag zat te wachten op mijn kabels, baalde ik enorm. Door mijn eigen fout. Gebeld en het was geen probleem diezelfde dag werd kosteloos nog een set kabels gestuurd naar het correcte adres met de juiste postcode. Ik hoefde het item niet opnieuw te bestellen (zoals het elders gaat en je vervolgens een goede twee weken op je creditering kunt wachten). De speakerkabels werden de dag erop geleverd en de verkeerd bestelde kabels automatisch retour. Ik ben zo goed geholpen door de sympathiek jongen aan de telefoon. Ik blijf voor altijd klant.
VerbeterpuntenGeen! Gewoon grote klasse
Pluspunten
Perfect geregeld. Een aanrader.
Pluspunten
Snelle en nette levering
Pluspunten
Super snelle levering Kerstverlichting dakgoot op de gok gekocht en kwam perfect overeen met de site en omschrijving en was dus ook een succes
Pluspunten
snelle en correcte levering. voldoet aan de product info
Pluspunten
Je krijgt wat je besteld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Overzichtelijke website! Nadat de bestelling geplaatst was gevraagd om op rekening te betalen, werd dezelfde middag al gebeld om alles te bevestigen zoals aflever adres en facturatie adres. En kreeg daarop gelijk de bevestiging dat de goederen diezelfde dag verstuurd werden.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
Goede website, snelle levering en aantrekkelijk product.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
snel en netjes geleverd
Pluspunten
Ga zo door!!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
's avonds besteld, de volgende dag om 10 uur al binnen. In België.
Pluspunten
Snel en goed produkt