Pluspunten
Perfect, duidelijk en snel
Pluspunten
netjes snel mijn bestelling geleverd voor een nette prijs.
Pluspunten
Heldere website. Scherpe prijzen en in mijn geval geen verzendkosten.
Pluspunten
alles was correct en prima afgehandeld
Pluspunten
Mijn order was de eerste keer niet aangekomen. Een fout van post.nl (track'n trace gaf aan dat hij bij de buren was afgeleverd, ook dit bleek niet het geval te zijn). Ondanks dat het NIET de fout was van Kabelshop.nl, hebben ze toch een 2e HDMI kabel toegestuurd terwijl post.nl onderzoek deed naar het verdwenen (niet afgeleverde) pakket. Ze hadden het niet beter op kunnen lossen! Enorm bedankt.
Pluspunten
Alles snel, correct en betrouywbaar
Pluspunten
telefonisch contact gehad .Ze zijn heel vriendelijk en wat ik op de site niet kon vinden hebben ze voor me opgezocht en me er over terug gebeld .Toppy service.
Pluspunten
Snelle levering. Prima product (barbecuehoes) .
Pluspunten
Keurige snelle levering.
Pluspunten
goed opgelost!!! tevreden echt super levering!
Pluspunten
Geen klachten, bestelling snel binnen
VerbeterpuntenMoet ik nog over denken, misschien is het zo prima
Pluspunten
Snel duidelijk, dankjewel dus!
VerbeterpuntenMisschien als service een desbetreffend kopietje van briefje met schroeven bijvoegen ;-) verder super!
Pluspunten
Wat een bedrijf zo snel leveren,zeer overzichtelijk,perfecte service,uitgebreid site,kom altijd tevreden terug.