Pluspunten
goede prijzen , snelle levering en veel kabels wat bij andere winkels een heel stuk duurder zijn !
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede prijzen, snelle en zeer vriendelijke service. Er was iets mis met een kabeltje wat ik besteld had. Daar is contact over geweest en krijg nu een nieuwe toegestuurd. Top service!
Pluspunten
Prima prijs, snelle levering.
VerbeterpuntenHelaas waren er geen langere Coax kabels meer op voorraad (20m was te kort en 100m te lang)
Pluspunten
Op donderdagavond besteld rond 11 uur, de volgende avond in huis. Precies op tijd!
Pluspunten
Je vindt via de goede indeling makkelijk wat je zoekt. Kwaliteit van de spullen zoals aangegeven en verwacht.
VerbeterpuntenNiet tegengekomen.
Pluspunten
Veel kabel voor je geld
Pluspunten
Levertijd is snel
Pluspunten
Bestellt en straks bij me thuis. Prima verder zo bedankt
Pluspunten
Snel geleverd. Prima prijs
Pluspunten
overzchtelijke webside , snelle post
Verbeterpuntenkan ik. nu niet over oordelen
Pluspunten
Snelle levering en perfect op tijd door DHL.
Pluspunten
zeer snelle levering, 's avonds om 2200 uur besteld volgende dag voor de middag in huis.
Pluspunten
Pluspunten
goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Snel correct