Pluspunten
Snelheid waarmee de bestelling werd uitgevoerd
Pluspunten
snel en hulpvaardig.
De verpakking was te groot ten opzichte van het product. Het bestelde was in de verpakking ook niet goed vastgezet met opvulmateriaal.
Pluspunten
Ook op het adres goed geholpen
VerbeterpuntenIn tegenstelling tot het advies konden stekkers niet op oude stekkers gedrukt worden, maar moesten ze op kabel gemonteerd worden. Komt het signaal wel ten goede
Pluspunten
snel en correct
Pluspunten
Ik heb er een Toslinkkabel besteld. Op de afbeelding was niet goed te zien welke uitvoering het was. Telefonisch vlak tegen sluitingstijd (vrijdags) nog prima te woord gestaan. Hij was voorradig en heb hem 's zaterdags ontvangen
Pluspunten
Pluspunten
Goed assortiment
Pluspunten
Goedkoop. Komen uiteindelijk de afspraken na zoals opgenomen in de garantievoorwaarden (wel even lezen dus).
VerbeterpuntenAls iets na een dik maand stuk gaat vergoed dan in ieder geval de retour kosten, niet alleen binnen 14 dagen. Als je aangeeft binnen 5 werkdagen contact op te nemen doe dat dan ook. Nu heb ik zelf na 10 werkdagen dagen contact gezocht en hebben jullie toevallig net die dag gehoord dat het niet te repareren was. Als ik dus zelf geen contact had gezocht, had alles dus nog langer geduurd.
Beste Martijn, Het verwerken van uw garantiezending heeft inderdaad iets langer geduurd dan u van ons gewend bent (5 dagen langer). Door grote drukte i.v.m. de feestdagen is er vertraging ontstaan. Onze excuses daarvoor. Nadat u contact met ons heeft opgenomen hebben wij binnen één dag u ter garantie een nieuw exemplaar toegestuurd (zonder verzendkosten). U bent dus alleen verantwoordelijk om het product bij ons retour te krijgen. Wij betreuren het dat u ons zo'n lage beoordeling heeft gegeven, ondanks dat wij onze uiterste best hebben gedaan en onze garantievoorwaarden netjes zijn nagekomen. Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl
Pluspunten
duidelijke website prima service
Pluspunten
Snelle levering. Snel bericht over de levering.
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Leveren wat ze beloven.
Verbeterpunten-