Pluspunten
Prima prijzen en snelle levering
VerbeterpuntenMisschien iets meer informatie over de producten. Om maar een voorbeeld te geven kon ik op geen enkele manier vinden welke buitendiameter de door mij bestelde draad had.
Pluspunten
bestelling geplaatst en meteen de zelfde dag verstuurd. netjes verpakt en niet duur !
Verbeterpuntenalles is al goed
Pluspunten
snelle levering toppy volgens FSPRAAK
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke emailtjes over de voortgang
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede apparatuur.
VerbeterpuntenEnige uitleg over coax, CAI, F-connectors, BNC.
Pluspunten
- Goede prijs - Snelle levering
Pluspunten
super snel, super efficient, netjes verpakt; meerdere malen hier besteld, en nooit problemen.
Pluspunten
Uitgebreide ondersteuning op een klantvriendelijke manier, ook al gaat het om een product van nog geen 5 euro.
Pluspunten
Snelle correcte levering.
Pluspunten
Voldeed aan de verwachtingen. Kabels besteld en op tijd de volgende dag geleverd. Zelfs na een incorrect ingevulde postcode.
VerbeterpuntenMeer als tip dan als negatieve kritiek: Ik kwam er later achter dat een utp tang ook wel handig is voor het in elkaar zetten van kabels. Die hadden ze wat mij betreft ook bij de suggesties kunnen zetten.
Pluspunten
Binnen 24 uur het juiste kabeltje in huis. Wat een super service.
Pluspunten
Goeie website snelle levering
Pluspunten
Goede prijzen Snelle levering
Pluspunten
Werd goed geholpen ook met vragen. Zijn voor mij betrouwbaar. En zou zeker weer wat bestelen bij jullie als ik wat nodig mocht hebben bij jullie.
Pluspunten
Eerste keer bij jullie besteld, prima! Betaling ging prima en de volgende dag in huis!