Pluspunten
Vrijdagavond om 21:00 besteld, volgende dag om 11:30 geleverd. Nooit verwacht dat het zo snel kon, super!!
Pluspunten
Wat geweldig ,snelle levering en goede nachecken over betaling
Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering
Pluspunten
Net en kundig te woord gestaan aan telefoon.
Pluspunten
Snelle afhandeling en vlotte levering.
VerbeterpuntenTrack and Trace zou nog beter zijn voor de betrouwbaarheid.
Beste Pia, Hartelijk dank voor uw beoordeling. U heeft als verbeterpunt aan dat track and trace nog beter zou zijn voor de betrouwbaarheid. Wij versturen altijd een track and trace code naar onze klanten. Wellicht is deze bij u in de spambox terecht gekomen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Klantenservice Kabelshop.nl
Pluspunten
Goede snelle levering Ziet er goed uit allemaal
VerbeterpuntenZoeken op de website werkt niet ideaal.
Pluspunten
De gehele levering is keurig de volgende dag geleverd.
VerbeterpuntenHelaas was de kwaliteit van de geleverde UTP kabel niet goed. Het heeft erin geresulteerd dat ik deze kabel niet heb kunnen gebruiken.
Pluspunten
De juiste priducten zeer snel geleverd, goed verpakt, duidelijke communicatie. Gewoon top.
Verbeterpunten(geen)
Pluspunten
goeie kwaliteit product, snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bestelling is direct opgepakt,volgende dag al in huis!
Verbeterpunten-