Pluspunten
De klantenservice heeft me goed geholpen met het vonden van de juiste kabel!
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Snelle levering, namelijk tot 23:59 de volgende dag thuis.
VerbeterpuntenHet product wat ik heb ontvangen was al open geweest getuigende de vingerafdruk op de connector van de kabel.
Beste Olivier, Wat vervelend om te vernemen dat er een vingerafdruk op de connector zat. Wij nemen deze klacht erg serieus en zullen intern uitzoeken hoe dit kan. Wij hebben deze klacht nog niet eerder ontvangen. Al onze producten versturen wij nieuw en ongeopend, wij werken nooit met gebruikte producten. Onze klantenservice neemt vandaag nog contact met u op om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Kabelshop.nl
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
Pluspunten
goede overzichtelijke site. Ze leveren wat gevraagd wordt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Omdat alles perfect was kan ik geen verbeterpunten bedenken. Ga zo door zou ik zeggen.
Pluspunten
's avonds besteld, volgende dag in huis. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Verbeterpunten-
Pluspunten
De service en hun uitgebreide assortiment.
Pluspunten
zie hierboven
Verbeterpuntengeen idee.
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Zeer snel geleverd
VerbeterpuntenAangeschaft product werkt absoluut niet na verwachting , oude systeem maar weer geplaatst helaas
Pluspunten
Denken mee, oplossingsgericht en klantvriendelijk
VerbeterpuntenDoorgaan zo!
Pluspunten
Duidelijk en snel
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Mijn Micro USB B kabels hebben de neiging om na verloop van tijd te slijten, de nieuw bestelde kabel bij Kabelshop.nl die werd aangeprezen met "(Hoge kwaliteit)" lijkt inderdaad van prima kwaliteit. Batterijen worden weer opgeladen, dataoverdracht gaat goed. De kwaliteit van deze kabel is dan ook in orde. Verder werd er snel geleverd, en ontving ik meteen dezelfde dag mails over het bestelproces, dus de communicatie binnen het goed lopende proces is oké.
VerbeterpuntenEr komt nog niets bij mij op.
Pluspunten
Voor 12 uur besteld morgen in huis
Pluspunten
's Avonds laat besteld en de verwachting was dat ik pas na twee werkdagen mijn bestelling zou ontvangen. (Omdat ik na de uiterlijk aangegeven tijd mijn bestelling had gedaan). Toch was de volgende ochtend mijn bestelling al geleverd. Mijn producten waren keurig netjes verpakt en ook de kwaliteit van de producten zijn prima. De volgende keer weet ik waar ik voor mijn netwerkproducten mijn bestelling moet doen. Gewoon weer bij Kabelshop.nl!