Pluspunten
Snelle levering vanuit grote voorraad
VerbeterpuntenDoorgaan op de ingeslagen weg. Misschien nog eens de bezorgkosten bekijken omdat deze hoger waren als de bestelling in mijn geval.
Pluspunten
Goede zoekfunctie op de site, duidelijke productomschriivingen, gratis verzenden en heel snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. prima prijzen.
Pluspunten
Prima telefonische informatie, snelle levering, voor een concurrerende prijs!
heb ik niet ging perfect
Pluspunten
Duidelijke website. Supersnelle levering. Gunstige prijs. Goede informatievoorziening over het verloop van de bestelling. Informatie, kiezen, betalen en leveren. Alles is hier feilloos en snel gegaan. Hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen.
VerbeterpuntenEvt. Paypal toevoegen aan de betaalmogelijkheden.
Pluspunten
VerbeterpuntenVond persoonlijk de website wat rommelig.
Pluspunten
snelheid
Pluspunten
Prettige afhandeling bestelling
Pluspunten
Super service, eerst telefonisch contact gehad of ik wel het juiste wilde bestellen. Afgesproken dat ze mijn bestelling zouden controleren en indien er iets niet goed zou zijn zou de klantenservice cintact met mij opnemen. Na de bestelling nam de klantenservice contact met mij op omdat er een fout in het afleveradres zat. De volgende dag de juiste spullen op het juiste adres
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Perfecte levering van bestelling
Pluspunten
jullie hebben heeeel veel producten, je moet wel goed weten wat je nodig hebt om onnodig zoeken te voorkomen.
Pluspunten
Ze maken waar wat ze beloven.
Pluspunten
Snelle levering. Communicatie via mail duidelijk
VerbeterpuntenBij uitleg verschillende soorten kabels voor internet zou handig zijn wat alle afkortingen betekenen. Hiervoor heb ik op andere site gekeken. Niet iedereen is hiermee bekend. Een aanklikbare link met uitleg over types en afkortingen zou handig zijn voor particulieren
Pluspunten
Alles werkt zoals je tegenwoordig mag verwachten. SUPERGOED
Verbeterpunten?