Goed product, precies wat ik ervan verwachtte

Duidelijke productomschrijving, snelle levering. Mooi warm licht, goede kwaliteit. Genoeg extra lengte aan het snoer om bij het stopcontact te komen. Goede prijs

Goed product, precies wat ik ervan verwachtte

Snel

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Snelle en correcte levering

Goede prijs:kwaliteit verhouding en snelle levering.

Snel, goed, goedkoop en kwaliteit

Ik wilde snel nog wat kerstverlichting hebben en kabelshop leverde binnen één dag (zondag besteld, maandag binnen). Goed producten en scherp geprijsd.

Het was makkelijk om de juiste kabel te vinden en helemaal fijn dat het de volgende dag in huis was.

Mijn ervaring is goed, snel en betrouwbaar

Mijn ervaring is goed, snel en betrouwbaar

alles brandt waar het moet branden

Levering volgens afspraak. Goed verpakt.

Goed produkt

Ik heb zelf verkeerd gemeten en was geen alternatief zodat ik het product moest terug sturen

Goed produkt

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

snelle bezorging

super snel bezorgd

snelle bezorging

super snel bezorgd

Slecht hoe er met de klant omgegaan wordt

Jullie zijn maar een tussen bedrijf die procenten eet en wanneer me product iet goed is moet ik zelf betalen voore.retour clowns

Snel geleverd, goed geprijsd

Mijn bestelling kwam heel snel, was goed verpakt en precies zoals omschreven op de website.

Snel en netjes ingepakt.

Snel en goed verpakt.