juiste producten, snelle levering.

snelle levering, goede prijs

Snel en goed

Producten waren conform de beschrijving en waren binnen een dag geleverd. Top!

Snel, goed en meedenkend

Professioneel

Snelle levering en proffesionele levering

Een ontdekking !

Binnen 24 uur besteld en afgeleverd. 20 kilo cactuspotgrond. Ik blij, planten blij !

Product telaat ontvongen en zeer slecht retournering beleid.

Voor 23:59 besteld morgen in huis klopt niet echt zaten 3 werkdagen tussen. Wil je vervolgens het product terug sturen moet dit via veel omwegen en ook nog eens voor eigen kosten....

Nette en snelle levering

Via de webshop bestellen en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de leveringsdatum.

Goedkoop en snelle levering

Ze zijn niet duur en het is echt waar vandaag besteld morgen in huis.

Prima bedrijf, betrouwbaar

Twee Brennerstuhl tijdschakelaars aangeschaft en die werden snel geleverd.

Tevreden over artikel en bezorgen

Fijn product en snel geleverd

Betrouwbare webshop met snelle levering

Duidelijke en betrouwbare webshop. Dit was mijn eerste aankoop bij Kabelshop.nl maar zeker niet de laatste.

mijn ervaring is goed op de juiste tijd geleverd

ik heb goede ervaringen met dit bedrijf

Goede kwaliteit sloten tegen prima prijs. En snel geleverd. Super service!

Goede en snelle service xxx

Goede en snelle service zeer tevreden x

Eerst per mail advies gevraagd, een snelle reactie ontvangen, dezelfde dag via de webshop bestelt en werd een dag later al geleverd, toppie Kabelshop.

Producten met onverwacht korte houdbaarheid geleverd.

Chloor tabletten gekocht welke minder dan een jaar houdbaar zijn 03/23... De bus die we reeds in gebruik hebben van 2 jaar oud is zelfs houdbaar tot eind 2025.

Voor 23:59 besteld na 9 dagen in huis!

Na drie keer bellen dan eindelijk leveren. Heel jammer.

Volgens google de goedkoopste en ook nog snel geleverd

Volgens verwachting

Mooie kabels om mijn boxen aan te sluiten, tegen een goede prijs!

snel geleverd , en het werkt goed

Tiptop zeer snel keurig verpakt enz.

Zeer goede kwaliteit, zeker de goedkoopste, zelf vervoerder kiezen, helemaal goed, jullie zijn voorlopig nog niet van mij af, ga zo door!

Goede communicatie en snelle bezorging!

Super snel geleverd

Super snel geleverd en alles naar wens

Artikel zwaar over de houdbaarheidsdatum

Heb een product voor het bestrijden van insecten zoals luizen gekocht. Het artikel dat ik ontving, was meer dan een jaar over datum. Fabrikant is daar duidelijk over, dit kan echt niet. Maar deze winkel levert het gewoon uit. Misschien denken ze dat ik achterlijk ben, maar volgens mij zijn ze het zelf. Als winkel hoor je te weten, wat je uitlevert. Maar wat hoorde ik van hun klantendienst toen ik dit meldde? Ze hebben van dit artikel alleen maar overjarige exemplaren op voorraad. Een gelijkwaardig, vervangend product hebben ze niet. Dus dan maar geld terug gevraagd.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK