Product werkt niet klantenservice werkt niet mee

Product werkt niet. Gemeld bij klantenservice maar deze houden mij aan het lijntje.

All good

Found and received what I wanted

Paket was moeilijk te vinden

Op jullie site staat dat de bezorger om de laatste 3 cijfers van je BSN nummer vragen bij aflevering, maar pakket werd gedumpt en er werd een handtekening door de bezorger gezet inplaats van door mij. Pakket werd in voortuin gedumpt en daar kijk ik nooit Niet leuk.

onvoldoende voorlichting

Hirschmann coax inca systeem besteld, maar het blijkt dat deze externe voeding nodig hebben. kabeltje zit erbij, maar dus niet een adapter, die weer apart besteld moet worden. jammer, extra werk, ergernis en kosten.

De klant staat op 1

Mijn aankoop werkte niet en ik moest een nieuw app bestellen. Deze werd zeer snel geleverd en ik mocht het niet werkende apparaat vernietigen zodat ik geen extra kosten maakte . Dit is het eerste bedrijf dat meedenkt en de klant op nr 1 zet. Zo behoort service te zijn. Geweldig.

Top kabels

De kabels die ik besteld heb kwamen erg snel binnen, zou niet weten wat je meer zou kunnen wensen

Heel snel geleverd.

Op aanraden van een kennis zou dit app heel goed werken tegen muizen. De eerste dagen dacht ik , nou niet gek maar nu komen ze steeds weer terug. Ze raken vlg mij gewent aan het geluid. Ik ben als de dood voor muizen en vind het heel vies als ze bij je in de keuken en de kamer lopen. Jammer had zo gehoopt dat het echt ging helpen.

Leveringsprobleem bevredigend opgelost.

Helaas niet geleverd volgens de specifikatie op de Website. Maar na wat heen en weer gemail is er toch een bevredigende oplossing uitgekomen.

slecht

Met het aangegeven retourbeleid kom jullie nooit in aanmerking voor een shopping award

Maat valt tegen

De bestelling valt tegen . De kabel is dunner dan de normale lichtsnoeren en de lengte is geen 10,5 maar 9 meter vind dat niet duidelijk. Er moet eigenlijk duidelijker staan dat het snoer 1 1/2 meter vanaf gaat.

ERG GOED!

Waar ik vooral tevreden over ben is de snelheid waarmee ik mijn pakket heb ontvangen. Letterlijk besteld en de volgende dag in huis. De producten waren ook zoals ik had verwacht. Klasse!

Snelle levering en goede kabels

Uitleg op website is voor mij als leek goed te volgen waardoor ik de juiste kabels heb kunnen bestellen. Heel fijn.

kijk uit met Retourneren

kijk goed uit bij het plaatsen van kleine of middelmatige bestelling ik wilde die Retourneren maar moet het aangetekend verzenden als ik de verzendkosten plus de Retourneren kosten samen tel dan kan ik het beter in de prullenbak doen is goedkoper als terug zenden

Snel en netjes

Klantvriendelijk, snel, keurig verpakt.

Was allemaal perfect geregeld

Snelle levering goed verpakt

Snelle correcte levering alleen kwaliteit Jack splitter slecht maar super kabels

Afbeelding beter dan kwaliteit van Jack splitter. Kabels kwaliteit super voor goede prijs

Fijne toetsenbord

Prima product en service

Prima product

Super vlotte verzending ✔️

Snel en waar voor je geld!

Gemakkelijk en snel

Donderdagavond kabel besteld en op vrijdag TV kunnen kijken. Goeie service

Gewoon goed!

Top product en top service

Prima webshop

Vlotte bezorging, duidelijke site, product zoals verwacht

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK