Goeie prijs voor cat6 op gewenste lengte. Prima kwaliteit
Men kan alles in de webshop goed vinden. De levering was snel, super.
Top service..
Een bestelling geplaatst op rekening. Deze werd geannuleerd. Ik kreeg een betaallink, deze werkte niet. Ik vroeg waarom. Geen antwoord. Ik bestel wel elders.
Beste meneer de Groot, Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent met de manier waarop uw aankoop is verlopen. Wij zien dat u hier nog geen direct contact met ons over heeft opgenomen, klopt dat? Ook zien we dat uw bestelling daadwerkelijk is ingepakt, verzonden en afgeleverd de volgende dag. Wij zullen contact met u opnemen via de de gegevens welke bij ons bekend zijn, om zodoende tot een oplossing te kunnen komen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, Nog een fijne dag toegewenst, Team Kabelshop.nl
Ik heb bij u besteld een coaxkabel en twee connectors(kokwi 5 en kosmische 5) De kabel is ok. De connectors zijn waardeloos, de kern van de kabel kan nooit goed kontakt maken wat bij mij het geval was. Ik heb het you tube filmpje meerdere malen bekeken Ik heb de 30 jaar oude connectors gebruikt deze doen het goed. Ik zou bij deze willen zeggen Ik wil mijn geld terug. Met vriendelijke groet, HansJimmink
Beste meneer Jimmink, Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent met het door u aangeschafte artikel. Dit product wordt uitgebreid getest in verschillende vergelijkbare situaties waarbij is bevestigd dat dit een effectief product is. Wij zullen u z.s.m. contacteren via de gegevens welke bij ons bekend zijn, om zodoende tot een oplossing te kunnen komen. Mocht u nog vragen hebben, horen wij deze natuurlijk graag! Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, Nog een fijne dag toegewenst, Team Kabelshop.nl
Ik probeer al vanaf 6 januari een VGA-splitter binnen te krijgen, het is nu 26 februari en ik heb geen VGA-splitter en ook mijn geld nog niet terug. Inmiddels meerdere mails over gestuurd zonder antwoord. Als ik bel wordt de telefoon wel opgenomen maar krijg je een bandje. Na het maken van je keuze krijg je never nooit iemand aan de telefoon. Zeer slecht! Het bedrag wat ik reeds heb betaald staat 'in mijn account' voor een volgende bestelling, maar ik wil niets meer bestellen, ik wil mijn geld terug.
Beste meneer Hommersom, Bedankt voor uw beoordeling, Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Wij hadden dit graag met u opgelost. Het klopt inderdaad dat het door de maatregelingen omtrent Covid-19, drukker is aan de lijn dan u normaliter van ons gewend bent. Door de richtlijnen die wij opgelegd krijgen door het RIVM in verband met het heersende COVID-19 virus lopen de processen langzamer dan normaal. Graag willen wij u vragen contact met ons op te nemen via [email protected]. zodat wij dit gezamenlijk kunnen oplossen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, Nog een fijne dag toegewenst, Team Kabelshop.nl
Op de site gewenste artikel uitzoeken, bestellen, betalen en klaar. Zonder problemen, zoals verwacht na eerdere ervaring.
Producten snel geleverd. Echter één van de geleverde producten voldeed niet aan de beschrijving. Een retourzending is snel geregeld. Echter, nu komt de bestelling juist onder de gratis verzending grens. Derhalve retourzending zelf moeten betalen. Met het risico dat eea niet juist aankomt en dat de verantwoordelijkheid nu bij de besteller ligt.
Beste Meneer/Mevrouw Bedankt voor uw beoordeling, Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent met onze retour voorwaarden. Wij hadden dit graag met u besproken. Wij hebben helaas vernomen dat u geen contact met ons heeft opgenomen, klopt dit? Graag vragen wij u om contact op te nemen met onze retourafdeling via [email protected], zodat wij dit op een juiste manier kunnen toelichten. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, Nog een fijne dag toegewenst, Team Kabelshop.nl
gisteren besteld heel goed te woord gestaan netjes geholpen top bedrijf kom zeker terug meer als een 10 waard. een bedrijf waar je op kan vertrouwen
Product voldoet aan de wens. Makkelijk besteld en volgende dag in huis. Echt top!
ik heb een netwerkkabel en een displayport kabel gekocht en deze werken allebei uitstekend!
Duidelijke site, goede prijs, snelle levering
Supersnelle levering en alles heel duidelijk!
Alles zoals aangevraagd
alles korrekt verlopen.
prachtige klinken. super snelle levering
Aangeschaft Honeywell deurbel (wit) met twee ontvangers. Bij ontvangst blijkt het product al eerder te zijn gebruikt en ontbreekt er oa een officiele gesealde verpakking, handleiding en was er een zichtbare koffievlek op een vande ontvangers. Contact gezocht met de servicedesk, maar geen oplossing behalve retourneren van het product. Direct een nieuwe besteld en deze kwam wel als nieuw binnen. Na een week nog geen reactie op het aangemelde retour product en nog geen reactie op de bevindingen dat Kabelshop defecte 2e hands producten als nieuw verkoopt. Op basis van deze aftersales een zeer slechte onderneming.
Bedankt voor uw beoordeling, Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Wij hadden dit graag met u opgelost. Wij zien dat u betreft bovenstaande nog geen contact met ons heeft opgenomen, klopt dat? Graag willen wij u vragen contact met ons op te nemen via [email protected]. zodat wij dit gezamenlijk kunnen oplossen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, Nog een fijne dag toegewenst, Team Kabelshop.nl
De eerste keer dat ik een bestelling had geplaatst bij Kabelshop.nl verliep alles goed. De bestelde artikelen kwamen de dag erna toe en alles was prima. Dus, klaar voor een 2de bestelling. Ik bestelde 4 Nedis smart lampen en net zoals de 1ste keer kwamen deze netjes de dag erna toe. Echter bleken alle 4 de lampen stuk in de verpakking. Geen enkel probleem denk je dan, even contact opnemen met kabelshop.nl. Daar loopt het serieus mis. Ik heb ondertussen 4 e-mails gestuurd naar 3 verschillende adressen en krijg geen gehoor. Op de moment dat ik deze review schrijf hang ik al 7min in wacht aan de telefoon. Als ik dan even op de website kijk om mijn producten terug te sturen blijkt het dat ik €8 zou moeten betalen om de kapotte lampen dus terug te sturen? Heel slechte service, spijtig want ik was van plan om nog wel meerdere bestellingen te doen bij kabelshop.nl. Vermijden is de boodschap.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling, Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Wij hadden dit graag met u opgelost. Het kan inderdaad kloppen dat het drukker is aan de telefoon dan dat u normaliter van ons gewend bent. Door de richtlijnen die wij opgelegd krijgen door het RIVM in verband met het heersende COVID-19 virus lopen de processen langzamer dan normaal. Wij hopen op uw begrip. Graag willen wij u vragen contact met ons op te nemen via [email protected]. zodat wij dit gezamenlijk kunnen oplossen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, Nog een fijne dag toegewenst, Team Kabelshop.nl
besteld en andere dag al ontvangen.
Prima levering
Snelle levering, goede en stevige kabels voor een goede prijs, als ik weer kabels nodig heb ga ik zeker hier bestellen
Ok
Precies wat ik besteld had
Snelle levering en leuk verpakt