Super snelle levering!!

Bestelling geplaatst en met 2 werkdagen in huis. Sneller kan bijna niet. Dikke pluim!

mooi en snel

duidelijke site goedkoop en zeer snellen levering

Bestelde kabel binnen 24 uur ontvangen.

Heel goede service, maakt waar wat ze zeggen.

Goed en snel geleverd

Duidelijke site en goed en snel geleverd

Snelle levering goed product

Scherpe prijs en super snelle levering

Voor het eerst besteld, zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar!

Geweldige service

Ik heb ontvangen wat ik heb besteld. Precies zoals is omschreven.

Na online opdracht alles spoedig en kwalitatief afgehandeld.

Snelle en correcte levering :) kwaliteit beter dan verwacht

Snelle en correcte levering :) kwaliteit beter dan verwacht

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd, zoals het hoort.

zeer snel geleverd.

Makkelijk te bestellen via de site en zeer snelle levering.

zeer snelle, perfecte afhandeling !!

Zoals boven...........tot volle tevredenheid zaken gedaan !

Goed product en super snelle levering Top!

Website is overzichtelijk en duidelijk. Bestelling snel gemaakt. Op zaterdagmiddag laat besteld, 's maandags al binnen! Topservice!

veel keus snelle levering

makkelijk te handelen snelle service

Mooi vormgegeven shop en goede after-sales

Ik koop wel vaker iets bij Kabelshop want de webshop is lekker fris en overzichtelijk. Het is leuk om te zoeken wat je wilt hebben. Vandaag kocht ik een paar kabels waarvan de kleur niet op voorraad was en toen werd ik gebeld door een medewerker of ik misschien een andere kleur wilde, zodat mijn bestelling meteen verstuurd kon worden. Ik vond dat heel prettig. Bestelling werd inderdaad meteen verstuurd. Dat is echt een goede service, pro-actief.

Prima product ontvangen ! Uitstekend prijs andere webshops zijn zeker vele malen duurder ! Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Snelle en goede levering.

Beloftes van terugbellen/mailen niet nakomen.

Aangeschaft Honeywell deurbel (wit) met twee ontvangers. Plus extra deurbel in de kleur grijs. Bij installatie reageert tweede deurbel niet op ontvangers. Gebruiksaanwijzing geeft geen bruikbare informatie. Gebeld en nog eens gebeld. Beloftes van terugbellen/mailen wordt niet nagekomen. Inmiddels is de tijd verlopen om tweede exemplaar retour te zenden. Schade: 22,00 Euro van extra deurbel.

Super, mooi product, goed verpakt en Snelle levering!!

Wat wil je nog meer. Super, mooi product, goed verpakt en Snelle levering!!

levertijd slecht

Vorige week dinsdag besteld, omdat er STAAT "voor 23:59u besteld? Morgen in huis"...Okay, dan hou je nog rekening met 2 dagen extra. Maar het is nu de dinsdag daarop en de bestelling is volgens de (overigens aardige) dame aan de telefoon nog in de postkar! Dus nog niet eens verstuurd...wat een blundert, zo maak je je afspraken echt waar! Shopping award misschien maar intrekken?

Duidelijke website! Goed spul!

Makkelijk op de site te vinden en snel geleverd

Goed en snel

Prima service.