Laden reviews...
1.106 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In generale le recensioni apprezzano la consegna rapida e un servizio affidabile. Il sito è facile da navigare e i prezzi sono competitivi. Alcuni feedback segnalano problemi di disponibilità o resi, ma l’esperienza complessiva è positiva.
De bestelling was verstuurd maar van PostNL kreeg ik steeds een melding dat het pakketje later kwam. Na de derde melding heb ik contact opgenomen met Kabelshop. Deze reageerde snel en netjes op mijn bericht en verstuurde direct de nieuwe bestelling weer op. Deze kreeg ik netjes een dag later binnen. Ik ben zeer tevreden op de wijze hoe kabelshop het heeft opgelost.
M
Rij
Het bestellen gaat eenvoudig en de website biedt ruim voldoende keus. Het artikel is ook snel binnen en voldoet aan de eisen.
Leo
Venlo
Hoewel er duidelijk op de website stond "Nergens goedkoper!", was het product zowel op Amazon als op Bol.com (en andere webshops) veel goedkoper (vooral omdat je bij kabelshop.nl zowel verzendkosten als retourkosten moet betalen!), dus het is erg misleidend! Bovendien werd het product omschreven als "uitstekende kwaliteit", maar het was ondermaats. Toen ik dit bij mijn retourverzoek meldde, kreeg ik geen reactie, en de retourkosten bij PostNL bedragen €8,50...dus ik ben enorm teleurgesteld.
Mark Kereszty
Maarssen
Xxx
1 September 2026
Ed
Assendelft
Geen problemen met levering… alles klopte ! Top !
31 August 2026
E.A.
Capelle aan den IJssel
Snelle en correcte levering.
31 August 2026
Nico
Maarssen
Betrouwbare partner Zegt wat 'ie doet en doet wat 'ie zegt.
Anton Dijkdrent
Herkenbosch
Na een telefonische vraag met een medewerker een friteuse besteld die bleek toch te klein . De dag erna nogmaals gebeld en de friteuse terug gestuurd. De zelfde dag werd de grotere friteuse opgestuurd. Het verschil in prijs hoefde ik niet direct te betalen. Er zou zodra de verkeerde friteuse binnen was een nota aan gemaakt worden die ik dan kon betalen. Dat is nog eens een topservice van kabelshop.nl
Martin
REUVER
Producten snel geleverd en op de site ook geen problemen. Overzichtelijk en duidelijk
Ed
Hoogvliet
Prima en snel mijn bestelling binnen, top!
Richard van Haaften
Leeuwarden
's Avonds besteld en de volgende dag al binnen. Niet altijd de goedkoopste maar zeker wel de snelste. Had wat (witte) usb c laders besteld en dacht dat ik nog wel wat snoertjes had liggen. Dat klopte inderdaad alleen waren ze zwart bedacht ik me , dus gelijk (binnen vijf minuten) opnieuw nog wat witte snoertjes besteld maar dat was helaas niet snel genoeg om te voorkomen dat ik voor de tweede keer verzendkost moest betalen. Maar goed uiteindelijk mijn eigen fout.
Rlx
Bergen op Zoom
Super goede kwaliteit en correcte levering
Brigitte
Moorsel
10 meterkabels besteld en geleverd top.
Gerard
Groenlo
Zoals gewoonlijk bij de kabelschop een vlotte levering van het bestelde.
Jaap
Vinkeveen
Ze doen precies wat ze beloven. Vandaag besteld morgen binnen!
GJ
Veghel
Alles zo goed geregeld !
Modder
Almere
Ruime keuze, maar spijtig dat product BSI al vervallen was 2025 . Wacht af de werking nog zal zijn gezien het was dringend was dringend Tegen de vlooien niet terugestuurd ! Misschien een’NIET vervallen product Opsturen. Groeten Maria
28 August 2026
Maria
9700 Oudenaarde
Zondag besteld, maandag in huis top. Kan kiezen met wie verzenden en waar. Goede prijzen, heb hier al vaker besteld En ga ik zekering vaker doen
27 August 2026
Ilona
DE KWAKEL
Meerdere keren een bestelling gedaan en altijd een goede ervaring gehad.
27 August 2026
Andre Van Breda
Merksplas
Goede prijs kwaliteit en snelheid
Jan
Haren
Goed spul, redelijke prijzen, snelle levering
Harry Rentmeester
GOES
Dit bedrijf doet wat ze zeggen, vandaag besteld morgen geleverd. Kwaliteit is zeer goed, dus ben super tevreden.
Robbin
Venlo
.ik was gewoon thuis. De app van PostNL gaf aan dat ze bijna bij mijn huis zijn. Plotseling is de status van het pakket: bezorging mislukt. Een dag later is de status: u kunt het afhalen bij een sportschool tot 10 uur s avonds. ZIJN ZE GEK GEWORDEN BIJ POSTNL? Personeelsproblemen wimpel je niet af op de klant. Houd je aan je belofte en aan je contract met winkeliers. Dus Kabelshop treft hier geen blaam. Behalve dat ze pakketdienst aan hun contract houden thuis bezorgen blijft thuis bezorgen
25 August 2026
Peter
den Haag
Wat vervelend dat je pakket niet bij je thuis is bezorgd, terwijl je wel thuis was. We begrijpen dat dit erg frustrerend is. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorging nadat het pakket door ons is overgedragen aan PostNL. We nemen je feedback uiteraard wel mee en vinden het ook belangrijk dat pakketten volgens de afgesproken bezorgwijze worden afgeleverd. Excuses voor het ongemak! Groetjes Jady van Kabelshop
Levering was op tijd en ben heel tevreden .
25 August 2026
Gerard
Apeldoorn
Wij hebben een nieuwe deurbel besteld en al de volgende dag ontvangen! Heel blij mee!
24 August 2026
Patricia van der Tol