Waardeloze shop, klantenservice (optie levering) neemt gewoon niet op

Op 1 Februari 2 producten besteld, zogenaamd snel verzonden maar de DHL status staat sinds op 'nog niet ontvangen/verwerkt', en er zit 4 dagen later nog geen schot in de zaak. Actie kan alleen worden genomen door Kabelshop zelf maar ze reageren niet op mail en ik sta al 25 minuten in de wacht zonder respons. Lekker dan met je voor 12u besteld de volgende dag in huis

Snel en volgens afspraak bezorgd echt super

Snel en volgens afspraak is mijn produkt bezorgd. Echt super bedrijf

Uitgebreid assortiment, duidelijke website

Geen levering en geen communicatie: goedkoop maar compleet onbetrouwbaar

Zondag een voorraadartikel besteld dat de volgende dag geleverd zou worden. Ik had dringend netwerkkabels nodig, vandaar bij deze webshop besteld. Ondertussen zijn we 2 dagen verder en blijkt er nog geen artikel overhandigd aan de bezorgdienst. Dit terwijl de verzendkosten behoorlijk aan de prijs zijn. Communicatie via e-mail wordt niet beantwoord, telefonisch werd mij een onderzoek en opvolging beloofd, maar ook dit blijft helemaal uit. Ik wordt aan het lijntje gehouden en heb ondertussen financiële gevolgschade door het niet tijdig leveren - hoewel ik marge had ingecalculeerd. Kabelschop.nl heeft scherpe prijzen, maar verwacht dan ook absoluut niets qua service. Ik ben benieuwd hoe ze dit verder gaan oplossen.

Prima onze eerste ervaring

Alle beloftes zijn waargemaakt, tw. Volgende dag in huis Correcte aflevering bode Apparaten/2x conform beschrijving

Gewoon goed!

Keurige snelle levering, goed verpakt product voldoet aan verwachting!

top bedrijf

Groot aanbod en snelle levering en altijd de volgende dag geleverd zelf de keuze kunnen maken tussen post.nl of DHL mijn voorkeur

Lekker snel & goed.

Zoeken op de site was makkelijk en alles goed omschreven. Bestelling gedaan en paar dagen later al in huis. Helemaal blij ermee.

Fijne firma

Goede producten prima prijs,snelle levering

Gewoon Top!

Mijn bestelling was zeer netjes verpakt. Het materiaal zat met luchtkussentjes in een doos. Dat geeft gevoel dat het met zorg behandeld is.

Altijd goed

Prima bedrijf en goede service en levering.

Alles snel en compleet. Altijd goed en netrouwbaar

Tevreden

Interessante prijzen en snelle levering.

Prima product en snelle levering

Product voldoet aan de beschrijving. Gemakkelijk te bestellen en levering volgens afspraak. Net zo goed als eerdere bestellingen,

Meerdere succesvolle bestellingen gedaan.

Vaak bij kabel.nl uitgekomen op zoek naar iets. Vlotte bestelling. Goeie prijs. Netjes op tijd. Soms zelfs de volgende dag. Prima

Waardeloze afhandeling retouren

Een product aangeschaft wat uiteindelijk niet ging passen helaas. Retour aangemeld en na 2x vragen of het op de bus kon, het product retour gezonden. Echter tot op de dag van vandaag nooit het bedrag teruggestort gekregen, zelfs na 2 herrineringen van mijn kant. Kopen en dus betalen gaat prima maar de rest geeft men niet thuis.

Alles correct en op tijd geleverd.

Top.

Tevreden

Snelle levering. Ben zeer tevreden

gaat wel

ik weet niet aan wie het lig maar de bezorging is waardeloos heb meerdere keren hier besteld maar deze keer verkeerd adres volgens post terwijl hetzelfde adres altijd goed was daarna wordt het terug gebracht naar kabelschop je moet overnieuw bestellen en opnieuw betalen okay dat gedaan intussen zou ik het eerste bedrag dat ik heb betaald terug krijgen het duurt nu al een week en nog geen cent terug gezien dus conclusie klant moet wel snel betalen maar geld terug krijgen waar je recht op heb kun je snel vergeten dat duurt langer grrrrrr jan snel

Doen wat ze zeggen.

Iedere keer dat ik iets bestel klopt de leverdatum en de producten zijn top.

Ruime voorraad en snelle levering

Had veel meter utp kabel nodig en deze hebben ze in vele maten. Levering ging soepel en heel snel, dus kon snel verder met het aanleggen van een thuisnetwerk.

Supersnel

S avonds batterijen voor de autosleutel gekocht en de volgende dag waren ze al binnen.

Aanbieding en zeer snel geleverd.

Elektrische ventilatorkachel in aanbieding. Niet meteen nodig maar handig als backup. 's Anderendaags geleverd.

pakket niet ontvangen

Ondanks mijn bericht van donderdag 29-01-2026 dat ik geen pakket heb ontvangen krijg ik geen reactie van Kabelshop. Maar misschien heeft Kabelshop wat tijd nodig om te kunnen reageren.

Super snelle service

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en een prima prijs kwaliteit verhouding. Bezorging was echt razendsnel, s’avonds besteld en de volgende dag al bezorgd!

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire