Laden reviews...
1.021 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In generale le recensioni apprezzano la consegna rapida e un servizio affidabile. Il sito è facile da navigare e i prezzi sono competitivi. Alcuni feedback segnalano problemi di disponibilità o resi, ma l’esperienza complessiva è positiva.
Er valt niets over te zeggen. De levering geschiedde zoals mag verwacht worden.
Guy Vandamme
Harelbeke
Ik vobd spullen makkelijk te vinden op de website, vooral de snelle levering vind ik erg fijn! Groetjes marloes
Marloes
Heumen
Als ik iets bestel op woensdag en dan donderdag binnen zou krijgen, en dit komt niet vanwege 2 van de 3 producten niet op voorraad waren (op de site staat van wel). Als dit meteen wordt gecommuniceerd op donderdag had ik nog wat kunnen bestellen bij een ander. Nu kon ik 10.000 liter water laten weglopen omdat het water kats groen werd. Ik moest er zelf achteraan bellen op maandag. Hele slechte communicatie met mij, lijkt mij een kleine moeite om een mail te sturen dat er dingen niet op voorraad zijn, en daarom er niets wordt opgestuurd.
Jeroen van Brummen
Zwolle
Zondag middag besteld en vlgd ochtend al geleverd!! Top!
Rj
Volendam
Ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring met Kabelshop. Op 9 juli heb ik een bestelling geplaatst van bijna €200, waaronder een Bestway zandfilterpomp en filterzand. Eerst bleef een reactie op mijn e-mails uit. Vervolgens ontving ik een verzendbevestiging waarin ineens nog maar 2 van de 4 bestelde artikelen stonden. Tot mijn verbazing zijn de pomp en het filterzand zelfs volledig uit mijn bestelling in mijn account verdwenen, zonder enige uitleg of bericht. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar, de chat is niet beschikbaar en op e-mails ontvang je alleen een automatische reactie. Als klant blijf je daardoor volledig in onzekerheid, terwijl je bestelling al betaald is. Het ergste vind ik dat ik, als ik eerder had geweten dat de pomp mogelijk niet geleverd zou worden, deze nog ergens anders had kunnen bestellen. Nu ben ik kostbare tijd kwijtgeraakt in het zwemseizoen. Ik hoop dat Kabelshop dit alsnog netjes oplost, maar de communicatie en bereikbaarheid zijn tot nu toe erg teleurstellend.
Nicole Jakob
Ter aar
Snel en gemakkelijk overzicht
walter
Hoegaarden
netjes volgens afspraak geleverd, is zeker voor herhaling vatbaar, ik raad dit bedrijf aan, ze komen werkelijk iedere afspraak na.
Vivian
Axel
Ik bestelde bij jullie zwembad onderhoudsmiddelen , en de dag erna werden ze al meteen geleverd ! Nog geen 14 uur na mijn bestelling kwam alles aan ! Mijn vrouw bekeek het pakket en vroeg me , wat zit daar in ? Ik zei : zwembad spullen , jaja zegt ze , van kabelshop ? .. ze geloofde het niet omdat er op de doos overal reclame stond van Kabelshop.. Bij deze was ze zelf , en ik ook aangenaam verrast , snelle levering, en jullie assortiment gaat heel ver ! Zwembad spullen bij een kabelshop!! Goed bezig daar !
Jeffrey Ruelens
Kortenaken
Veel keus, voor een goede prijs en alles vlug geleverd.
Marlieske
Rilland
Snelle levering 1dag Top product
Peter
Geel
Ik heb een week geleden een bestelling geplaatst, maar deze werd onvolledig geleverd. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice met de vraag of de ontbrekende artikelen alsnog nageleverd kunnen worden, maar er wordt niet gereageerd op de mail. Inmiddels blijken zowel de telefonische klantenservice als de chatfunctie vanwege de zomerdrukte niet beschikbaar te zijn. Dat vind ik een vreemde reden. Juist bij problemen met bestellingen, betalingen en retouren zou je als klant contact moeten kunnen opnemen. Ik heb betaald voor producten die ik niet heb ontvangen en kan nu niet verder, omdat er geen enkele mogelijkheid is om contact op te nemen. Behoorlijk frustrerend. Hopelijk wordt mijn bericht alsnog snel opgepakt en worden de ontbrekende artikelen nageleverd.
T.
Eindhoven
Goed dat je dit aangeeft. We snappen dat dit geen wenselijke situatie is. We hebben gelukkig inmiddels contact met je gehad en het ontbrekende kosteloos nagestuurd. Voor de nieuwe zending ontvang je morgen een nieuwe track en trace code per e-mail. Groetjes, Jessica van Kabelshop.
6/7 bbqhoes besteld. Volgens de site voldoende voorraad en zal volgende dag worden bezorgd. Op 15/7 is pakket nog niet verzonden. Telefonisch niet bereikbaar ivm drukte. Mail wordt automatisch beantwoord.
Margreet
Papendrecht
Bedankt voor je review en goed dat je dit laat weten. We zien dat de bestelling inderdaad ergens blijft hangen. We hebben de bestelling opnieuw gestuurd, zodat je hem morgen in huis kunt verwachten. Onze excuses voor de vertraging. Groetjes, Jessica van kabelshop.
Bestelling was snel geleverd, Top
Ronald
Vijfhuizen
Kwaliteit, levering en prijzen kabels, prima. Sinds vele jaren klant. Wel jammer dat indien je eens een keer een nabestelling moet doen van één kabel, dat dan dat ene kabeltje in het bekende doosje wordt verzonden en....de volledige verzendkosten worden berekend ad € 5,95. Dat kan toch ook als briefpost waardoor aanzienlijk minder verzendkosten in rekening gebracht kunnen worden? Maar voor de rest dik tevreden.
Cor
Emmen
Volgende dag geleverd???? Na meer dan 1 week nog steeds niet ontvangen , geen reactie op emails, track en tracé code geeft enkel aan dat het geregistreerd is bij bpost
Johan
Zottegem
Bedankt voor het delen van je ervaring. Het is zeker niet de bedoeling dat je al zo lang op de bestelling wacht. We sturen de bestelling graag opnieuw, zodat je hem morgen in huis kunt verwachten. Voor de nieuwe zending ontvang je morgen een nieuwe track en trace code per e-mail. Groetjes, Jessica van Kabelshop.
De levering was goed verzorgd en vlug geleverd
Monique
Kasterlee
Men heeft er letterlijk alles. Fijn bedrijf
René
Wijchen
Zwembad stofzuiger gekocht. Snel binnen, maar helaas zo smerig dat het lijkt alsof het een retour is die gebruikt is. Direct een mail gestuurd, maar helaas nog geen reactie na 3 dagen. Telefonisch niet te bereiken. Onbegrijpelijk dat zoiets verstuurd wordt.....
Coen
Rotterdam
Bedankt voor het delen van je ervaring. Het is natuurlijk niet fijn om een gebruikt artikel te ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We ruilen het artikel graag voor je om en sturen je een nieuw exemplaar toe. Daarnaast controleren we direct de voorraad in ons magazijn, zodat we kunnen nagaan hoe dit heeft kunnen gebeuren. Je nieuwe artikel kun je morgen al in huis verwachten. Groetjes, Jessica van Kabelshop
6 juli bestelling geplaatst nog steeds niets ontvangen, antwoorden ook niet op emails.
Ronny Coremans
Mol
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je al zo lang op je bestelling moet wachten. We zien inderdaad dat één van de artikelen niet op voorraad was, waardoor je bestelling helaas vertraging heeft opgelopen. Daarom hebben we de rest van je bestelling inmiddels naar je verzonden. Het artikel dat niet leverbaar was, hebben we gecrediteerd en het aankoopbedrag is teruggestort op je rekening. Groetjes, Jessica van Kabelshop.
Mijn ervaring dat is de eerst en de last keer wil daar bestelling doen Ik heb 60 euro betaald..en nu
Alaa
Amsterdam
Goed dat je dit aangeeft. We hebben inmiddels contact gehad en de bestelling voor je geannuleerd. Het bedrag staat binnen 2 tot 4 werkdagen weer op je rekening. Groetjes, Jessica van Kabelshop.
's Woendags besteld, ik had aangeduid om vrijdag te leveren (donderdag niet thuis), maar werd al op donderdag geleverd. Voor de rest alles prima !
Peter
OLEN
1 juli besteld. Krijg te horen dat 1 product niet leverbaar is qat natuurlijk kan gebeuren en het in de week van 6 juli zou ontvangen. Daarna niks meer gehoord en niks ontvangen. Klantenservice niet bereikbaar er word niet gereageerd op mails. Zeer slecht!
M
Oss
Bedankt voor je review. Het is zeker niet wenselijk dat je zo lang op je bestelling hebt moeten wachten en dat je ons moeilijk hebt kunnen bereiken. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker als je na de eerdere update niets meer hebt gehoord. Helaas is het artikel nog steeds niet op voorraad. Zodra er een update is, laten we het je weten. Mocht je de bestelling liever annuleren, kan dat ook. We storten het geld dan terug op je rekening. Groetjes. Jessica van Kabelshop.
Super snel geleverd zoals beloofd keurig verpakt
Desiree Seijsener
Almere
Kort gezocht en snel gevonden, levering en as net zo snel en het werkt als de brqndweer
Paul
Alnere