tegenwoordig moet je zo oppassen voor verkopende partijen. krijg je het product wel wat je op een plaatje ziet, voldoet het wel aan de verwachtingen, hoe lang moet je op je bestelling wachten/ Bij de Kabelshop kan ik niet anders zeggen dat ze waarmaken wat ze schrijven, sterker nog zelfs wat ze niet schrijven maken ze waar.
Probleemloze bestelling en levering. Gewoon goed.
Product was op tijd binnen en zag er goed uit. Was er best blij mee.
Duidelijk site Goeie communicatie van je bestelling En snelle levering
Zocht nieuwe kerstslingers met verlichting en vond hier best voordelige. Blijken echt heel mooi te zijn als je de takjes uitvouwt. Staan mooi in de toog.
Al eerder bij de Kabelshop een bestelling geplaatst en ook deze keer is het weer goed en snel afgehandeld en keurig op tijd bezorgd. Gewoon een betrouwbare webshop !
Top, supersnel geleverd. Produkt zoals omschreven.
Beste Vincent, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de snelheid van levering en dat het product volledig overeenkomt met de omschrijving. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Het pakketje bleef uit dus even gemaild Diect antwoordcgekregen en Ondanks de topdrukte toch nog binnen redelijke termijn bezorgt Dank
Beste Jan, Dank u wel voor uw positieve review! Fijn dat uw pakket ondanks de drukte toch binnen een redelijke termijn is geleverd en dat u tevreden bent over onze service en verpakking. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Altijd zeer vlugge levering en belofte vol!!
Beste Margot, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat u altijd tevreden bent over onze levering en service. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
snelle levering. bijna sneller dan de lichtjes te 'unboxen' want hier heb ik toch wat aan liggen klungelen. nu hebben we mooie sfeerverlichting in de tuin. happy wife = happy life
Beste Davy, Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn dat de levering snel verliep en dat u tevreden bent met de sfeerverlichting in uw tuin. Happy wife = happy life! 😊 Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Snele bediening en goed verpakt
Beste Luc, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze snelle bediening en zorgvuldige verpakking. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Punctuali și comenzile ajung in sigurantă.
Beste Claudiu, Dank u wel voor uw positieve review! Geweldig dat u onze punctualiteit en veilige levering waardeert. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Uit een enorm assortiment heb ik een keuze gemaakt. Het werd de andere dag bezorgd. Ik ben enorm blij met onze kerst-tuin-verlichting!
Beste Cynthia, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u blij bent met de kersttuinverlichting en dat de levering zo snel is gegaan. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Kerstboom voor in de vlaggenmast .vrijdag besteld. Zaterdag in huis je
Beste Alexandra, Dank u wel voor uw positieve review! Geweldig dat uw kerstboom voor de vlaggenmast zo snel geleverd is en dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Snelle levering, Ook netjes bij verkeerd bestelde producten.
Beste Berry, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat de levering snel en correct was en dat we u goed hebben kunnen helpen bij verkeerd bestelde producten. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Ik heb 2 keer het verkeerde product besteld, allebei de keren mocht ik ze retour sturen
Beste Levent, Dank u wel voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent over onze service en de afhandeling van retouren bij verkeerd bestelde producten. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
heel snel gearriveerd, goede spullen!
Beste Lauw, Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent met onze service en levering. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Zocht een oplaadkabel voor smartphone, kwam bij de goedkoopste terecht
Beste Johan, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u een geschikte oplaadkabel voor uw smartphone heeft kunnen vinden tegen een scherpe prijs. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Toegankelijke websites met genoeg aanbod. Zelfs wat lastig te krijgen is. Keurig en snel verzonden. Heel erg tevreden.
Beste Sheila, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze toegankelijke website, het ruime aanbod en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Kerstverlichting ijspegels voor aan de carport geeft niet alleen ons maar ook de voorbijgangers een warm kerstgevoel.
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat de kerstverlichting een warm gevoel geeft bij u en de voorbijgangers. Fijn dat u tevreden bent met de levering en het resultaat. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Voldoet aan de verwachtingen.
Beste beoordelaard, Dank u wel voor uw positieve review! Fijn dat de levering aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Vandaag geleverd morgen bezorgd is geen praatje. Echt snel geleverd. Top
Beste Wim, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Geweldig dat uw bestelling zo snel is geleverd en dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Goeie spullen En nog betaalbaar ook Echt een topzaak
Beste Henny, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit, betaalbaarheid en service. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Mooie prijzen en snelle levering. Super site en winkel.
Beste Alex, Dank u wel voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent over de prijzen en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire